2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون و داداشش دعوا کنن داداشش کتکش بزنع چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادرش هیچی نگفتن کاری نکردن، چرا باهاشون قطع رابطه نمیکنید؟بهتر نیست؟

بابا خیلی عجیبن اینا من که تازه وارد زندگیشون شدم و اینطوری که میدونم اینا خیلی براشون عادیه و کتک میزنن همو همش بعد بابا و مامانشون عجیب ترن که چیزی به اینا نمیگن!

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
منم همینم تمام امروز دلم خاسته برم انقد کتکش بزنم خون بالا بیاره عوضی رو از تهههههههههه دلم نفرینش م ...

خیلی شوهرتو دوست داری؟

پشت شوهرت باش تحت هر شرایطی 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
وااااا دلیل دعوا؟؟ وایساده کتک خورده ؟؟اونم میزد

شوهرمم میزد ولی میگم به ناحق اول اون زد

نمیتونی تصور کنی امروز چقدددددد عصبیم 

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
اگه واقعا تواناییش داری یعنی دست بزن داری باید میزدیم مگه مظلوم گیر آوردن؟؟؟

مشکل اینکع شوهرم میگع برادرمه فلانع نمیدونه اینا چقد کثیفن یا بهترع بگم پیش من نمیخاد غرورشو بشکنه نمیخاد مثلا من بدونم چه داداشای عوضی دارع 

وگرنه اگه اجازش رو داشتم چنان میزدمش خون بالا بیاره

چی بگم خب قطع رابطه کنید چه کاریه؟؟ کتک اخه؟؟اونم داداش

براشون عادیه اینا خیلی

وگرنه من ارزومه قطع رابطه کنم

باورم نمیشه. مگه بچه ان؟ حتا بچه ها هم اینطور بزن بزن نمیکنن

منم پ شمام ریخته خیلی خانوادع عجیبین خیلی زیاد

خیلی زیاد عجیبن  حرصم میگیره از شوهرم با این داداشای.....نمیخاد قبول کنه چقدددد کثافطن دلم می ...

جنگل؟ خانوادش همینجوری بودن باباش ک بچه هاش اینن ت فقط کات کن. 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
منم همینم تمام امروز دلم خاسته برم انقد کتکش بزنم خون بالا بیاره عوضی رو از تهههههههههه دلم نفرینش م ...

نه عزیزم همچین کاری نکن ،چهار روز دیگه آشتی میکنن بعد همین شوهرت میگه داداش بودیم با هم تو چرا دخالت کردی

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
نه عزیزم همچین کاری نکن ،چهار روز دیگه آشتی میکنن بعد همین شوهرت میگه داداش بودیم با هم تو چرا دخالت ...

اره عزیزم دقیقا به خاطر همین نه چیزی گفتم نه کاری کردم فقط ریختم تو خودم دلم میخاد بترکم

مشکلم اینکه چرا شوهرم قبول نمیکنه داداشاش انقد کثافطن!

باز بزرگه بهتره نسبتا این کوچیکه خیلی عوضیع خیلی خدا جوابشو بده حس میکنم شوهرم نمیخاد غرورش پیش من بشکنه که چنین برادرایی دارع

کجایی هستن؟خودت کجایی هستی؟

زنجانین اونا من خودم مامانم تهران و بابام قزوین