2777
2789

ولی من فراموش کردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 

👍🏻👍🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام درمورد اون نماز علقمه میشه بیشتر توضیح بدید

شما خودتونم انجامش دادی؟

آخه کامنتاتون جوری بود انگار کسی با شما دشمنی کرده شما هم از این نماز و دعا جواب گرفتی

منم کسی خیلی در حقم ظلم و بدی میکنه میخواستم ببینم اگه واقعا جواب میده بخونم

اون تاپیک قفل شده بود نتونستم اونجا بپرسم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
سلام درمورد اون نماز علقمه میشه بیشتر توضیح بدید شما خودتونم انجامش دادی؟ آخه کامنتاتون جوری بود ا ...

بله ، من تا سال ۱۴۰۰ اصلاً نمیدونستم علقمه چی هست ، 

بعد در نی نی سایت پستهای یه کاربرهایی نظرمو جلب کرد 

* بچه ها یه دعایی هست برای خاری دشمن طوری بی ابرو میشه که نگو 

: چه دعایی ؟ 

* ببین به مدت ۷ روز : برای نماز اول وقت صبح بیدار باش بعد از اذان شهرتون نماز صبح بخون بعد زیارت عاشورا ( یک سلام و لعن به نیت ۱۰۰ مرتبه " البته میشه سلام و لعن رو ۱۰۰ مرتبه خوند  که نور علی نوره که اصلش هم همین ۱۰۰ مرتبه س ) بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام ( مثل نماز صبحه فقط به نیت زیارت حضرت حسین میخوانم قربه الی الله ) بعد بلافاصله دعای علقمه بخون " در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اون دشمن رو نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مهدی زاده ی معصومه یا اگه از دشمن مطمئن نیستی بگو خدایا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون و بعد بلافاصله دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج  . 

میگفت من ۳ بار خوندم ( یعنی ۳ تا ۷ روزه ) میگفت بعد از ۲ ماه طرف به خاک نشست مخصوصا اونی که طلسم خریده بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو  .

البته بعد از سایر نمازهای پنج گانه هم میشه خوند که تاثیرش بیشتره ، با اگه نماز نمی خونی ، شبانه روز مثلاً ۵-۶ بار بخون .

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن. 

که کاربر دیگه : والا دوستی داشتم که کسی مدام ایشون رو اذیت میکرد اینم هر روز بارها و بارها برای دور شدن اون و نزدیک شدن به شوهرش می خوند سر هفت روز خبر آوردن فلانی سرطان گرفته و ظرف یک ماه فوت کرد خودش به شدت تعجب میکرد که چطور شد البته که خدا درست کرد. 

یه کاربر دیگه ( ایشون فقط عاشورا و نماز زیارت حضرت حسین ، یه ۱۰‌ روزی خوندن و بد خواه یک سال بعد تاوان داد ) 

میگفت : شوهرم در دوران صیغه ی محرمیت بهم دست زد منه ساده اینو به جاریم گفتم اونم نمیدونم چه شکلی به مادرشوهرم گفت اونام دیگه قرار عقد رو بهم زدن شوهرمم رفت بابام فهمید دختر نیستم وای که چه روزایی بود  ، ۲ ماه بعد جاریم یه دسته گل و یه جعبه شیرینی گرفت تا شوهرمو به زور ببره خواستگاری خواهرش که شوهرم قبول نمیکنه و نمیره همون شب جاریم در نهایت وقاحت عکس گل و شیرینی رو واسم فرستاد و زیرش  نوشت دست از سر سعید بردار دختره ی ج . ن . د . ه . ی دست خورده ، دلم خیلی شکست و داغ کردم سریع رفتم وضو گرفتم و زیارت عاشورا و بعد نماز زیارت خوندم از فرداشم بعد از نماز صبح   زیارت عاشورا و نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام خوندم یه ۱۰ روزی خوندم تا آروم گرفتم ؛ ۱ سال بعد جاریم که از لحاظ آبرویی خیلی مراقب بود س . ک . س چت هاشو با پسر عموش ( یه مرد تقریبا ۵۰ ساله ی فاسد ) رو برادر شوهرم میبینه وقتی که گوشیشو خونه جا گذاشته بود و رفته بود خونه ی باباش از اونجا هم رفتن باغ و تو اتاق گاز پیک نیک میترکه و پاها و جای ممنوعش میسوزه و بعد از اینکه از بیمارستان مرخص شد برادر شوهرم طلاقش داد و چند وقت بعد دوست خواهر شوهرمو گرفت این جاریم خیلی زن خوبیه و تا دختر و پسر خوشگل واسه برادر شوهرم آورد ، جاری سابق برادر شوهر زیبارو و وفادار و پولدار و چشم و دل پاکشو خیلی مفت باخت ، شوهرمم پشیمون برگشت و من هر سازی زدم این رقصید الآنم زن و شوهریم 

بله ، من تا سال ۱۴۰۰ اصلاً نمیدونستم علقمه چی هست ،  بعد در نی نی سایت پستهای یه کاربرهایی نظر ...

مممنونم خیلی کامل بود عزیزم

سارا بودی درسته؟

ممنونم از لطفت

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
مممنونم خیلی کامل بود عزیزم سارا بودی درسته؟ ممنونم از لطفت

نه سارا نیستم ،

در دعای علقمه اگه حتی ۱ درصد شک داری به دشمنی فلان شخص ، به عن ذکری که رسیدی اسم نبر فقط بگو خدایا و کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون و بعد بلافاصله دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج 

نه سارا نیستم ، در دعای علقمه اگه حتی ۱ درصد شک داری به دشمنی فلان شخص ، به عن ذکری که رسیدی اسم نب ...

ممنونم عزیزم بسیار تشکر