2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت کرده

726 بازدید | 25 پست

دیشب فوت کرده و شوهرم شبو نخوابیده اصلا الان خوابید

تو بیمارستان فوت کرده اگه همچین موردی داشتین میدونین کی کارای ترخیصشو انجام میدن و میبرن بهشت زهرا؟

صورتمم پره میخواستم اصلاح کنم وقت نشد به نظرتون الان انجام بدم شوهرم ناراحت میشه؟ اصلاح کنم یا نه؟🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چون پدرشوهر مرده عروسش باید سیبیل و ریش داشته باشه!؟ البته من منطقیشو گفتم  شما ببین همسرت اخلاقش و نظرش چیه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بستگی ب شوهرت داره خب خودت میشناسیش

اگ میخوای اصلاح کنی تا قبل اینکه کسی ببینتت برو ارایشگاه برگرد 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یعنی چون پدرشوهر مرده عروسش باید سیبیل و ریش داشته باشه!؟ البته من منطقیشو گفتم  شما ببین همسرت ...

حالا شوهرم هیچی خانوادش منو اینجوری ببینن انتظار خواهند داشت که چهلمش با وضعیت بدتری ببینن

بستگی ب شوهرت داره خب خودت میشناسیش اگ میخوای اصلاح کنی تا قبل اینکه کسی ببینتت برو ارایشگاه برگرد& ...

خودم میتونم دستگاهشو دارم

شوهرمم تا حالا تو همچین شرایطی نبوده که بدونم واکنشش چیه

حالا شوهرم هیچی خانوادش منو اینجوری ببینن انتظار خواهند داشت که چهلمش با وضعیت بدتری ببینن

به نظر من هم خودت تا شوهرت بیدار نشده اصلاح کن حداقل صورتتو تمیز کن. ابرو واجب نیست زیاد

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خدا رحمت کنه تا ظهر دیگه تطهیر خونه است..‌ چون ۵ شنبه جمعه  تا دو بیشتر نیستن... مگر بمونه واسه ...

یعنی چه ساعتی کارای بیمارستانشو باید انجام بدن؟

شوهرم که الان خوابه نتونستمم بپرسم که برنامه چیه؟