2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
میشه عکس قبل و بعد حودت رو بزاری که نشونش بدم سریع هم بردار کنارم نشسته دیوانم کردددد.

عزیزم گوشیم خراب شده این گوشیه مامانمه عکس ندارم  از خودم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
نه والا عشقم ندارم اون رژیم قبلی و بگیر خب  انقدم حرص نخور

چشم مدير جوني سعي ميكنم حرص نخورم 😔😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از فردا همون رژيم قبلي رو ميگيرم باشد كه رستگار شوم😅

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
salam khanomi, lotfan esme man ro ham benevis, ghad 158 va vazn 78,600 felan    

سلام عزیزم نمیشه پست ها رو ویرایش کرد 

کنار ما باش گلم اسم و نمیشه وارد کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
چشم مدير جوني سعي ميكنم حرص نخورم 😔😘

آفرین عشقم 

دو روز رژیم شوک بگیر حله ..

زهرا من از دیشب معدم میسوزه و حالت تهوع گرفتم   

چیکار کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدااااات شم نازنين جونيمممم😘😘 با حرفات آروم شدم عشقم خيلي ذهنم درگير بود ممنون كه وقت گذاشتي ...

قربووونت برم😙😙😙  کاری نکردم.ی دونه ای 😗😗😗

ایشالله ایشالله،تو میتونی💪💋😙

منم دوسدارم رژیم بگیرم چ رژیمی بگیرم چیکار کنم😭

عزیزم بهترین رژیم کالری شماریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین عشقم  دو روز رژیم شوک بگیر حله .. زهرا من از دیشب معدم میسوزه و حالت تهوع گرفتم &nb ...

سیب و به بخور ... دمنوش آویشن بخور ... اگر مایعات زیاد  میخوری کمترش کن ... ریزه خوریت اگر زیاد ترکش کن ... بخاطر کاهش وزنته فک کنم چایی رو ب حداقل برسون غذاتم خوب بجو.بعد غذاهم بشین کاری نکن تا نیم الی یک ساعت. 

کسی میدونه کالری پسته وحشی چقده؟

عزیزم همون کالری پسته معمولی در نظر بگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیب و به بخور ... دمنوش آویشن بخور ... اگر مایعات زیاد  میخوری کمترش کن ... ریزه خوریت اگر زیاد ...

باربی جون آویشن ضرر داره 

به باید بخرم

اصلا اشتها ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم همون کالری پسته معمولی در نظر بگیر 

اخه نسبت به پسته خییییییییلی کوچیک تره مثلا میان وعده ۲۰۰تامیخورم قابل قیاس بادویستا پسته معمولی نیست 

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
2810