2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/990872/کاهش-وزن-با-قطره-hcg-activation

خریدی قطرشو؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خریدی قطرشو؟؟

man alman hastam, mikham ampolesho begiram, ke miram doctor hafte dige va gofte baraye 4 hafte 1o kilo va tazrigh mikoneh,miyam halla gozaresh midam, 5shanbeh termin daram

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
man alman hastam, mikham ampolesho begiram, ke miram doctor hafte dige va gofte baraye 4 hafte 1o ki ...

منتظر گزارشت هستیم

انشالا نتیجه بده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من دیروز گنددد زدم رسمااا 

از وقتی پریود شدم کلاااا رژیم سوئدی رو رعایت نکردم خیلی اعصابم خورده

امروز میخوام کامل رعایت کنم 

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

سلاااااام دوست جوناااا

صبح بخیر 

عکس بازی کردین من نبودم؟؟؟؟؟؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام بروبچ فانوس التماس دعای زیاد خخ منم که کلا بیخیال کالری حرف نزنم بهتره اریانا میکشه منو

خوبه میدونی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810