2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
گذاشتی پریجونم؟

اره بالای پستت بزن روش ک کیفیتش بهتر بشه 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذاشتی پریجونم؟

دیدی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پریجونم هیکلتون خوبه که     چقدرر خوبه صورتتون پره واسه من اسکلتماااا😀😀

نه بابا ۷۴کیلوام تو عکس....البته دوهفته پیش

آره عزیزم خوبی که.اینجور کفتی فک کردم الان دور از جونت کلی اضافه وزن داری😙

۸۲/۵بودم البته همه میگفتن ک بهم نمیاد ایتقد باشم هدفم ۶۲کیلو اخه لاغر زیاد دوست ندارم هرچند شوهرم میگه باید۶۶بشم چون تپل دوستم داره

salam, bache man ham mikham shoro konam begid chi kar mikonid, vaznam 78,600 hast

کالری شماری...صحفه اول تاپیکو بخون

۸۲/۵بودم البته همه میگفتن ک بهم نمیاد ایتقد باشم هدفم ۶۲کیلو اخه لاغر زیاد دوست ندارم هرچند شوهرم می ...

ماشالله چه با اراده👌💪انصافا هم بهت نمیاد وزنی که گفتی .اصلا نشون نمیده👌👌👌 ایشالله زودی به اون وزنی که میخوای برسی.

merciiii, man bayad laghar konam,  rahe dige ham baladid begid lotfan, bayad besham 50

عزیزم چرا فارسی تایپ نمیکنی

ببین هر راهی هم بخوای بری اخرش برمیگردی فقط راهش رژیم و ورزشه

میتونی پیاده روی هم کنی

یه برنامه کالری شمارم نصب کن و کالدی غذاهاتو وارد کن

ماشالله چه با اراده👌💪انصافا هم بهت نمیاد وزنی که گفتی .اصلا نشون نمیده👌👌👌 ایشالله زودی به اون و ...

ممنونم

عزیزم چرا فارسی تایپ نمیکنی ببین هر راهی هم بخوای بری اخرش برمیگردی فقط راهش رژیم و ورزشه میتونی پ ...

فارسی سخته, جای حروف را پیدا کرن و کلی زمان میبره, کورمال کورمال باید بگردم...من میخوام از فردا رژیم  hcg رو شروع کنم. می آیم گزارش میدم

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
فارسی سخته, جای حروف را پیدا کرن و کلی زمان میبره, کورمال کورمال باید بگردم...من میخوام از فردا رژیم ...

این چه رژیمیه؟؟

انشالا ک موفق میشی

بیا حتما باهم میتونیم

بچه ها جون کالری امشبم رو با مکافات 840 بستم بازم گشنمه.کلا اگه خونه باشم به زور میتونم خودمو کنترل کنم.تو این هفته روز آزاد داشتم دیگه نمیتونم آخر هفته رو آزاد کنم.خدا فردا رو به خیر کنه.شب همگی آرووم.

2810