2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
نه کاری باهاش ندارم  خودمم پریشب پیتزا خوردم    

مديررررر😒 تو وپيتزا 

واقعا كه 

بخاطر ني ني گولو تو دلت دهوات نميكنم

الكي مثلا من اصصصلا پيتزا نميخورم😅

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ی عزیزم خدا خیرت بده هوامو داری خواهر😄😙😚

ديگه يه نازنين بيشتر نداريم كه😍

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
مديررررر😒 تو وپيتزا  واقعا كه  بخاطر ني ني گولو تو دلت دهوات نميكنم الكي مثلا من اص ...

وااااااااااااای زهرا جوانی مرسی دعوام نمیکنی  

یه سال بود هوس کرده بودم تا اینکه پریشب دیگه خوردم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من تا الان كالريم ٤٠ تا 

اگه خدا بخاد ميخام جدي ٦٠ بشم ديگه

اين چند وقته همشششش مهموني 😩😩

رو ٦١/٥ موندم تكون نميخورم 

عاقا من ٦٠رو ببينم شيريني ميدم بهتون 😫😑

بچه ها اصلا اشکال نداره یه شب پرخوری کنید 

بلکه واسه بدن واجبم هست 

چون به بدن شوک وارد میشه البته به شرطی که هفته ای یه روز باشه و بعدش رعایت کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من تا الان كالريم ٤٠ تا  اگه خدا بخاد ميخام جدي ٦٠ بشم ديگه اين چند وقته همشششش مهموني 😩😩 ...

زهرا تو عاااااالی کم کردی 

انقدر به خودت سخت نگیر حتما 60 میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااااااااااااای زهرا جوانی مرسی دعوام نمیکنی     یه سال بود هوس کرده بودم تا اینکه پری ...

از دست تو دختر ❤️ميدوستمت مامان خانوم😍فقط ديگه فست فود نخورياااا واسه ني ني هم خوب نيست واسه خودتم شكمتو سفت ميكنه

كالباس و سوسيس هم همين اثرو داره

فقط هوس كردي بخور 

منم پيتزا خيييلي دوست دارم قبلا يه كامل ميخوردم😑

الان ٣ تيكه ميخورم بدون نوشابه😫😒

تازه ماه سوم حاملگيمم ويار كالباس داشتم 

گررريه ميكردم شوهر برام يه كم بخره بخورم ميگفت نه برات ضرر داره ولي برام ميخريد ناجووور دلم ميكشيد 

البته سه پره تو ساندويچ خوردم و ديگه نخوردم😔

بچه ها اصلا اشکال نداره یه شب پرخوری کنید  بلکه واسه بدن واجبم هست  چون به بدن شوک وارد ...

آريانا من چند روزه دارم زياده روي ميكنم و وزنمم تكون نميخوره اگه رعايت كنم اين يك كيلو و نيم كم بشه ديگه خوبه

همشم مهموني دانشگاه 

امشبم باز مادربزرگم دعوت كرده 😫

زهرا تو عاااااالی کم کردی  انقدر به خودت سخت نگیر حتما 60 میشی

ممنوووون از انرژي مثبتت دوستم😘😘❤️❤️

واقعا خداروشكر ميكنم كه شماهارو دارم 

سلام ظهر همگی بخیر😘😘😘 منم کالریم تا الان صفره خیلی بی حالم پریود شدم درد دارم کلی😐😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام ظهر همگی بخیر😘😘😘 منم کالریم تا الان صفره خیلی بی حالم پریود شدم درد دارم کلی😐😬

ملكه جان چرا سخت ميگيري عزيزم؟

تو اين دوران سعي كن بخوري ولي كم 

چيزاي مقوي بخور معدت خالي باشه بيشتر اذيت ميشي😔

گزارش من تا این لحظه

صبحانه:یه موز۱۰۰

ناهار:سه تا فلافل ۲۳۰تا نون باگت۱۰۰ خیارشور وگوجه وسالاد ۲۰تا

مجموع ۴۵۰کالری تا این لحظه

راستی ناهار امروزم ساندویچ پاییزی بود تو امضام لینکش هست

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام یکم راهنماییم میکنین برای رژیم و کالری شماری؟لطفا

صحفه اول تاپیکو بخون

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2810