سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها بازممن بی اراده گند زدم برادرشوهرم دعوتمون کرد رستوران ب صرف شام و بعدم بستنی....با اینکه سعی کردم رعایت کنم ولی نصف بشقاب پلو با یه کوبیده وبعدم چندقاشق بستنی خوردم همینطور تو راه هم متاسفانه پفک خوردم
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عزیزم یه شبه اشکال نداره بابا امروز رعایت کن این بعضی شبا هم واجبه تو رژیم واقعا
مرسی ی آریانا جونم.آااره ولی من خودمو میشناسم از این به بعد بی مناسبت و با مناسبت خودمو تحوبل میگیرم و بیخیال کالری میشم😅😆 ی همچین آدم با جنبه ای هستم😄😄