2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست
من اوله اولش 75 با بچه های اینجا ک شروع کردم 65 بودم

عالیه تو چندوقت؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهگلی جان صورتتم لاغر شد؟؟؟گوشتت چی شل و اویزون نشد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
11 ماه اینا

انشالا ک بازم کم کنی و لاغریت همیشگی باشه

مهگلی جان صورتتم لاغر شد؟؟؟گوشتت چی شل و اویزون نشد

ن عزیزم شل نشدم اصن

صورتمم خیلی چاق بود الان جمع و جور شده قشنگ شده راضیم 

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
پری منم رژیم شیر دهی هستم😁

پس بیا باهم باشیم ...نی نیت چقدشه؟باچه وزنی شروع کردی ؟؟الان چندی؟چندکالری میخوری؟برنامه کالری شمارت چیه...‌چقد سوال

مهگلی نمید نی چرا کالریا تو برنامه مانکن یجورن تو برنامه چندکالری ی جور دیگ....ب کدوم عمل کنم

پس بیا باهم باشیم ...نی نیت چقدشه؟باچه وزنی شروع کردی ؟؟الان چندی؟چندکالری میخوری؟برنامه کالری شمارت ...

خخخخخ 

باشه 

خودتم جواب بده تا من مینویسم

همین سوالایی که کردی رو😁😁😁

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

دخترم الان ۱ سال و ۱ گاهشه من پیش دکتر تغذیه رفتم بهم رژیم شیر دهی داده

خوبه راحته 

تقریباااا عینه رژیم اضافه وزن کمتر از ۱۵ کیلو داخل تاپیکم هست 

چند لیوان شیر اضافه تر داره 

اولش نیترسیدم شروع کنم گفتم شاید رو شیرم تاثیر بذاره 

ولی دکتره گفت شیر در هر صورت هست اگه کم بیاد از بدنت مایه میذاره ولی تو رژیم چون چند لیوان شیر داری کم نمیاری 

خدا رو شکر کم نیاوردم تا حالا 

از اول مهر شروع کردم تا حدودا حالا ۵ کیلو کم کردم

آهان 

دکتره گفت چون بچه از یک سال ردشده و غذای کمکی داری میدی نگران نباش 

خدا کنه زووود به وزن ایده آل برسیم 

خخخخخ  باشه  خودتم جواب بده تا من مینویسم همین سوالایی که کردی رو😁😁😁

من با وزن ۸۲/۵شروع کردم بعد از۱۱ماهگی دخترم

۲۰روز اول ۴کیلو کم کردم ک زد و رفتیم مسافرت یه ده روزی ول کردم رژیمو یک کیلوش برگشت شدم ۷۹ بازم برگشتم ب رژیم تا اخرماه شدم ۷۵/۵ک زد وگوشیمو فروختم  نمیتونستم کالری شماری کنم تا ک خریدم بعدشم ده روز محرم و نذری و اینا...خلاصه خیلی رعایت نکردم اخر ماه مهر رفتم رو ترازو شده بودم ۷۴..‌

یعنی تو۳ماه ۸/۵کیلو کاهش داشتم البته با تقلب زیاد.‌‌‌...کالری مجازمم نوسانی میخورم یعنی ی روز ۸۰۰ ی روز۱۲۰۰ ی روز ۱۰۰۰ و... 

من با وزن ۸۲/۵شروع کردم بعد از۱۱ماهگی دخترم ۲۰روز اول ۴کیلو کم کردم ک زد و رفتیم مسافرت یه ده روزی ...

آهان 

منم اول ۸۲ بودم 

الان شدم ۷۶ 😁

من با وزن ۸۲/۵شروع کردم بعد از۱۱ماهگی دخترم ۲۰روز اول ۴کیلو کم کردم ک زد و رفتیم مسافرت یه ده روزی ...

یعنی الان ۷۴ هستی؟

2810