2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست
ممنونم عزیزمممم چند درصده ازت من میخام تلخ تلخشوبخرم

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

۷۲درصد به بالا

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام دوستای گلم

چطورررررررررررین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من گوشیم خرابه دادم درست کنن فرداشب میرسه دستم

الانم با گوشی یکی اومدم فقط اینو بگم بدونین  

اون کاربری وارد نشد مجبور شدم امروز با این بیام..

گوشیم درست شد حتما میام 

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟

سلام من دیروز اولین روز کالری شماریم بود۱۵۵۰ استفاده کردم

ولی امروز وزن کردم دوباره ۴۰۰ گرم کم کرده بودم توی یک روز 

بچه شیر میدم

تحرک هم دارم

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
سلوم بربچزززز بووووس ب همتون😘😘😘😘😘 از رژیم ۴روزه ۳روزشو با کمی تقلب گرفتم ۸۰۰گرم کم کردم 🙋 ...

واااای فانوس گلی وزن خوشگلت مبارک    

وزن جدیدت مبارک گلم رفتی تو دهه ۶۰ ایشالا همینطور کاهش داشته باشی فداتشم اره باید یه شوک بگیرم ,م ...

مرسی عزیزم😘

ی هفته خوبه ،اما بعدش بلافاصله کالری شماری کن ک کاهش وزنت تثبیت شه

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
واااای فانوس گلی وزن خوشگلت مبارک      

فدااات شم عشقم،نمیدونی چقد ذوقیدم    

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سلام من بيشتر از يك ماهه وزنم ثابته شوك ميدم كم ميشه دوباره برميگرده وزنم ٥٩.٩٠٠ و ٦٠ هستش شوك دادم ...

تو منی یا من تو   

منم یه ماهه همینم 

سلام من دیروز اولین روز کالری شماریم بود۱۵۵۰ استفاده کردم ولی امروز وزن کردم دوباره ۴۰۰ گرم کم کرده ...

آفرین👏👏👏

همینطور ادامه بده ،کالریتو تا جایی ک کاهش داری پایین نبند

سوئدی ک سخته میدونم منم دانشگاه ک میرم خیلی ضعف میگیرتم ولی مجبورم 

میوه هاشو تکه تکه کن در طول روز بخور،

روزی ی قرص جوشان خارجی(شکرش رژیمیه)بخور انرژی وصف ناپذیری میده  

ایشالا بزودی بهدفت میرسی گلم

میوه هاشو تکه تکه کن در طول روز بخور، روزی ی قرص جوشان خارجی(شکرش رژیمیه)بخور انرژی وصف ناپذیری مید ...

خدا کنه 

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
آفرین👏👏👏 همینطور ادامه بده ،کالریتو تا جایی ک کاهش داری پایین نبند

ممنون عزیزم.

چه نکته ی خوبی گفتی 

عجب چیزها ی جالبی بلدین شماها😊😙

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
2810