2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست

سلام خانما.ایا اینجا کسی هست لاغر باشه ک بخواد چاق بشه؟؟؟

من همون یگانه۶۸ام.خدایا میدونم‌روزهای خوب درراهند‌،میدونم منو تنهانمیذاری.خدایا سپاس گزارم.خدایا اول خودت بعد بهترین هارو میخوام      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا انگار خیار خرما خیلی بهتره ,

باشه

از شنبه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کرفس مگه تو نازنین نیستی هی صدات میزنم چرا ج نمیدی اخه من زهرام ,علی پاشام

خااک عاالم باورم نمیشه.چرا اینقدررر عوض شدی؟😢😢 برات پیام داده بودم قبل رفتنم.دلم برات خیلی خیلی تنگ شده بود😢😢

چاق بشو ولی زیاد نه نهایتش ۵۵بشو ما اینجا ازخدامونه لاغرباشیم😢😢😢😢

خب مشکلم همینه هرچی میخورم چاق نمیشم 😭😭😭😭

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
صدام کرده بودن پیاما رو عجله ای خوندم رفتم.ی دنیا شرمندم عزیزم،تو که عزیز منی 😍😙❤❤❤💋💋💋💋

اووف ابراز احساساتتون هیچکی منو اینجا دوش نداله😢😢😢😢

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....