سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
منم رژیم 4 روزه رو گرفتم ایشالله که بتونم خوب پیش برم
سلام مهربانو جوووونم😘
منم همراتم گلم،حتما مث همیشه خوب پیش میری
جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام دوست جونیا.من برگشتم.این ماه من تواقدام بارداری بودم بعدازروزای تخمک گذاری رژیمو ول کردم و....پ ...
عزيزم انشاءالله خدا يه ني ني ناز و سالم زودي بزاره تو دلت👼🏻
هم شما هم آريانا جون
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
كلا دانشگام كه شروع ميشه چون ميخام از پسرم دور بشم غم عالم مياد تو دلم 😔
ولي دوباره انگيزه گرفتم با شماهاااا😍💪💪