2777
2789
عنوان

درمان خیال پردازی ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 26 پست
با روزی یه دونه صبحا شروع کرده برای هفته اول هفته دوم یکی صبح یکی ظهر داروش نسبتا گرونه، یه بستش ن ...

الهی که زودتر خوب بشید

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز حس میکنم تنش کنکور باعث شده بود خیالپردازی ها عود کنن

بله تاثیر داشته

ولی چیزی که بیشتر از همه روم تاثیر گذار بودن

تنشی بوده که توی خانوادم داشتم

پدرم درگیر اعتیاد بود از وقتی من بچه بودم

تازه دو ساله ترک کرده

توی این سالها خیلی هیلی اذیت شدیم

خیلی باهامون دعوا میکرد

بهمون اضطراب میداد

چون اونم این اختلالات رو داره یه جورایی و به منم روسوندوتش، اعتیاد باعث تشدید اختلالاتش شده بود

و توهم میزد

و اذیتمون میکرد

شبا نمیگذاشت بخوابیم

و من همیشه اضطراب اینو داشتم که به ما شبا وقتی خوابیم آسیب برنه

چون تقریبا همیشه تهدید میکرد

اون روزای تاریک گذشتن و رفتن

ولی باعث شد که من گند بزنم توی کنکورم و صد جور مریضی اعصاب و روان بگیرم

هر چند که میگم توی ژنم هست، ولی اون تجربه ها باعث شد خودش رو نشون بده

تو خوشحالی ، خوشحالم که خوشحالی:))

ولی من ناراحتم ناراحتم ناراحتممممم

چون دوست ندارم درماننن شمممممم

می‌دونم با درمان تبدیل به یه تیکه سنگ میشم 

من همه عاطفه ام تو زندگی ای خلاصه میشه که وجود نداره ، برای آدمایی صرف میشه که وجود ندارن 

من دوستش دارم فکرمو 

ولی داره زندگیمو نابود می‌کنه 

ناااابووود

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

دوستانی  که میخوان از این اختلال روحی از این اعتیاد و خیال پردازی ناسازگار رهایی پیدا کنند به این شماره 09302170942 کلمه رهایی از خیال پردازی ناسازگار رو پیام دهید رایگان کمکتون میکنم ✨👩🏻‍💻

خیال بافی چیز پیچده ا های هست ازترک اعتیاد سخت ره ولی باید به خدا نزدیک بشیم چون در روایتی خوندم که دو چیز باعث هلاکت انسان میشه یکیشون آرزوهای دور ودراز بود نماز اول وقت وکمک از امام زمان به این شکل که زیر آسمان(سقف بالای سرت نباشه) روبه قبله بایستیم ودستها رابه شکل قنوت بگیریم واز ته دل وبیچارگی بگیم یا فارضو الحجاز ادرکنی  ازشون در این باره کمک برایم ولی باید نذری بگیم وبهش عمل کنیم مثلا همیشه با وضو بودن یا نماز سر وقت یا هرروز براش صدقه دادن یا صلوات دادن ...ولی باید نذری باشه که ادامه دار باشه وتداوم داشته باشه تا ضامن سلامت ذهنمون باشه