bit1771 مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 عنوان تابستون امسال رو میرید مسافرت؟ | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست میرید مسافرت یا نه؟من که خودم خیلی دوست دارم برمحالا نمیدونم چیکار کنمشما میرید؟کجا؟؟ فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕 1402/05/10 | 20:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bit1771 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 قرار بود تابستون بریم شیراز من گفتم نه پاییز بریم کیش ما هم میخواستیم بریم اما هنوز نمیدونیم کجا بریم فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3821 واییییی دقیقاااا🤣 والا دیگه راستی اسی اگه خواستین جایی برین تلوخدا یه جا خالی نگردار واسه من گونا دالم منم میام بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
bit1771 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 اگ کنکورمو قبول بشم احتمالا بریم انشالله قبول بشی عزیزم🥰 فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
bit1771 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 والا دیگه راستی اسی اگه خواستین جایی برین یه جا خالی نگردار واسه من گونا دالم منم میا ... باشه حتمااااا😁هنوز مشخص نشده کجا میخوایم بریم ولی به احتمال زیاد اصفهان فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3821 باشه حتمااااا😁 هنوز مشخص نشده کجا میخوایم بریم ولی به احتمال زیاد اصفهان وای ماچ پس کلهتپس برم بار بندیلمو ببندم دیگه😃 بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
bit1771 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 وای ماچ پس کلهت پس برم بار بندیلمو ببندم دیگه😃 عزیز دلی😍❤ فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3821 عزیز دلی😍❤ فرغون فرغون فدات😘خوش بگذرهههههههه بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
bit1771 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 771 فرغون فرغون فدات😘خوش بگذرهههههههه حالا معلوم نیست شایدم نرفتیم عزیزم😁قربونت😍🌹 فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم 👧🏻👧🏻👶🏻 منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕