2777
2789

همسرم خیلی مرد زحمت کشیه .قبلا ها یکم بد قول و بدحساب بود اما جدیدا خیلی حلال و حرام میکنه و دوس نداره پول کسی پیشش بمونه . الان ما چندساله داریم پس انداز میکنیم پولمون تقریبا ۲۰۰ تومنه گفتیم ی نیسان بخره بره تو شرکتی یابار ازاد . مادرم گفت اگه میخواین روی سندخونه من وام بگیرید ۸۰ تومن تا ۲۰۰ تومن فک کنم میتونه بگیره 

اما من یکم استرس گرفتم میگم نکنه پس فردا دعوامون شه بگه قسط نمیدم یا اذیت کنه یا هرچی 

شوهرم خیلی ادم خوبیه با انصافم هست 

حالا با این اوصاف شما جای من بودید چیکار میکردین؟

بگیر ماشینو بزن به اسم خودت تا نتونه هیچوقت ادا دراره😁

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هررررگز

کسی از اینده خبر نداره

به نظرم مادر زن نباید جور دامادو بکشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
2805

با توجه به شناختی که از همسرم دارم من باشم میگیرم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من هررررگز کسی از اینده خبر نداره به نظرم مادر زن نباید جور دامادو بکشه

مادرم توی این چندسال زندگیم خیلی کمکمون کرده بی حد . الانم میگه پولتون بی ارزش نشع دلش میسوزه . از یه طرفم همسرم گناه داره نمیدونم چیکارکنم 

خواهرم اینکار کرد ،چه اشکال داره 

دیگه یه خانواده اید،پدرمادرت به زندگی دخترشون دارن کمک میکنن 

خودت باشی بعدا اینکار نمیکنی درحق دخترت،اگه میگی شوهرت حلال حرام سرش میشه و با انصافه پس اشکالش چیه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
مادرم توی این چندسال زندگیم خیلی کمکمون کرده بی حد . الانم میگه پولتون بی ارزش نشع دلش میسوزه . از ی ...

پس ماشینو بزن به نام خودت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چرا؟

چون اون بدحسابی گذشته سابقه رو‌خراب کرده 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
2810