2777
2789
عنوان

بیکاری در رشته فیزیتراپی

59 بازدید | 4 پست

بنظر شما میشه فیزیتراپیست بیکار داشته باشیم؟ من دوست دارم فیزیوتراپی بخونم ولی خوب چند روزیه دودل شدم با خودم میگم اگه خوندم کی منو استخدام میکنه توی مطبش و از اینجور افکار ها.. بنظرتون میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا استخدامی هم میشه معلومه که توی مطب هاشون و همینطور بیمارستان های عمومی استخدام میکنن

میدونم ولی به درد نمیخوره

میخوای استخدام شی برو یه رشته بیخود بخون همه پیراپزشکی ها و علوم پایه استخدامشون شبیه همه

میدونم ولی به درد نمیخورهمیخوای استخدام شی برو یه رشته بیخود بخون همه پیراپزشکی ها و علوم پایه استخد ...

دیه حالا قرار نیست تا آخر عمرم مطبی نزنم . وقتی یکم کارکشته تر شدم و یه پولی هم اومد دستم میتونم مطب بزنم و درآمد خوبی داشته باشم ولی برای قبل از اون یکمی دودل هستم، یعنی کسی هست بره فیزیتراپی یا نیاز به فیزیتراپی داشته باشه این روزا😂