2777
2789
عنوان

شما بودیدرو سندخونه مادرت براشوهرت وام میگرفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 35 پست
من هررررگز کسی از اینده خبر نداره به نظرم مادر زن نباید جور دامادو بکشه

منم میگم چیز  تو این جور ازدواجایی که آدم به شوهرش اعتماد نداشته باشه 😁😁😁

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
اینو بگم فک کنم کلا منصرف شه😐 

دیگه اگه نمیزنه توهم این ریسکو نکن

من خودم باشم این کارو میکنم چون به شوهرم اعتماد صد درصد دارم ازشم نمیخوام ماشینو بزنه به نامم چون

شوهرم دبه دراره خانواده خودش جورشو میکشن 

ولی شما ظاهرا چندان اعتماد ندارین پس انجام ندین 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میگم چیز  تو این جور ازدواجایی که آدم به شوهرش اعتماد نداشته باشه 😁😁😁

چه ربطی داره

ادم باهوش کسیه که ۱۰۰ درصد به هیچ‌کس  اعتماد نکنه

ایشالله سرت نیاد ولی چه اعتمادایی بوده که تهش به خیانت ختم شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چه ربطی داره ادم باهوش کسیه که ۱۰۰ درصد به هیچ‌کس  اعتماد نکنه ایشالله سرت نیاد ولی چه اعتماد ...

خب من مثلا الان اینجور داستانی باشه که اسی دربارش راهنمایی میخواد صد درصد وامو میگرم چون شوهرمم نتونه بده خونوادش انقدر آبرو دارن که فرش زیرپاشونم بفروشن وامومیدن

پس خیالم راحته 

منظورم از اعتماد اینه 

نمیشه به خاطر ترس از آینده پا بزارم رو همچین فرصتی 

شوهرم بیکار بمونه که چی نکنه یه روزی روزگاری آدم بدی بشه 

2805
خب من مثلا الان اینجور داستانی باشه که اسی دربارش راهنمایی میخواد صد درصد وامو میگرم چون شوهرمم نتون ...

درسته

اما بازم وظیفه مادرزن نیس چرا خانواده شوهرش سند نمیذارن

شما به پشتوانه همسرت ایمان داری

ممکنه استارتر شوهرش پشتیبان نداشته باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دیگه اگه نمیزنه توهم این ریسکو نکن من خودم باشم این کارو میکنم چون به شوهرم اعتماد صد درصد دارم ازش ...

من بهش اعتماد دارم . اما خانوادش خیلی بد قولن ب اونا اعتمادی ندارم ک اگرم نتونست خانوادش جورش رو بکشن