2777
2789
عنوان

بياين داستان عشق اولمو تعريف كنم

1019 بازدید | 50 پست

اسمش رضا بود پسر قشنگي نبود ولي مهربون بود اولين بارم بود با يه پسر حرف ميزدم خيلي بهم محبت ميكرد براي من كه تو عمرم چهارتا كلمه ي خوب نشنيده بودم اون روزا مثل رويا بود رابطمون همون در حد تلفني و چت بود خيلي مشخصاتمو اشتباهي بهش ميدادم بدجور دلش پيشم گير كردع بود بعد از ماه ها كه بهش عكسمو دادم يه دل نه صد دل عاشقم شد و بعدشم كه تو همون دانشگاهي كه خودش درس ميخوند قبول شدم ديگه انگار دنيارو بهش داده بودن روزها و هفته ها گذشت اما من حاضر نبودم با اقا رضا قرار حضوري بزارم اون موقع ها خيلي ترسو بودم و چون اولين رابطه ي عاطفيم بود تجربه م صفر بود و همش ميترسيدم رضاي مادرمرده دنبال سو استفاده از خودم يا عكسم باشه كه ديگه بلاخره وا دادم و قبول كردم بعد از كلاس اخرم بياد سالن دانشگاه وايسته و منو از دور وقتي دارم از كلاس خارج ميشم زيارت كنه مشخصاتمم اينطوري دادم كه يه كيف دستي كه دسته اش چوبيه دستم گرفتم خلاصه كلاس تموم شد  و من در حالي كه قلبم از استرس داشت ميومد تو دهنم از كلاس خارج شدم و بدون اينكه به رضاي بدبخت كه دو ساعت تو سالن منتظر من بوده نگاهي بندازم پريدم بيرىن و با عجله و با يه نگاه مغرورانه  ضربتي از سالن رد شدمو دانشگاهو ترك كردم 🤣رضاي بنده خدا هم انگار كه دنيارو بهش داده باشن باهام تماس تلفني برقرار كرد و دو ساعت از زيبايي و وقار من تعريف كرد و دلخورم بود كه چرا حدقل يه نيم نگاهي به من ننداختي خلاصه كه روزها ميگذشت و رضا هرروز از روز قبل عاشقتر ميشد اما دروغ چرا من اصلا از قيافه ي رضا خوشم نيومده بود ماه ها مجازي باهاش دوس بودمو يه عكس برام فرستاده بود كه خب تو اون عكس قيافش مردونه و خوب بود ولي وقتي براي اولين بار ديدمش خيلي جا خوردم چون رضا قيافش خيلي ريزه ميزه تر بودو خبري از اون ابهت مردانه توي عكس نبود كه من بهش دل خوش كرده بودم خلاصه رابطه ي ما ادامه داشت و من هميشه رضارو از دوستام مخفي ميكردم اصلا حاضر نبودم باهاش برم بيرون و حس ميكردم اصلا قيافه هامون بهم نميخوره چون من قدم بلند بود ولي رضا حتي قدشم به من نميخورد تو اين مدت تلفني كه حرف ميزديم رابطه موت خيلي خوب بود و من جواب محبتا و ابراز علاقه هاشو با محبت ميدادم ولي اين وسط دو تا چيز واقعا اذيتم ميكرد يكي قيافه ي رضا كه باب دلم نبود دومي خساستي كه داشت و اصلا حاضر نبود براي من يه كادوي درست درمون بگيره اينو ياد نيس درست كه برام شارژ ايرانسل ميگرفت يا نه فك كنم گاهي ميگرفت اما من دختري نبودم كه از كسي چيزي قبول كنم يعني كلا كسر شانم ميومد پسر برام پول خرج كنه ولي خب انتظار داشتم حدقل گاهي كادو بگيره كه اصلا هيچي نگرفت در طول اون چند ماه و همينم باعث شد كه من توي اون رابطه زياد دل گرم نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي طولاني شد بچه ها فردا براتون ميگم كه اخر داستانمون چيشد و به كجا ختم شد اونم داستاني داره يه مق ...

آخه کاربر محترم 

خواهر گرامی

دوست عزیز

هموطن معزز

این چه کاریه خب الان گفتی همشو بگو میخواستی فردا بزاری نصفه نیمه گذاشتی الان نباید تاپیک میزدی من یه فرد فضولم از بس تو ذهنم‌کنکاش میشه راجع این مورد تا صبح خوابم نمیبره

اسکلمون کردی واقعا؟

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
آخه کاربر محترم  خواهر گرامی دوست عزیز هموطن معزز این چه کاریه خب الان گفتی همشو بگو میخواس ...

واي نه بخدا دلم گرفته بود ياد ظلمي كه به رضا كردم افتادم اومدم گفتم براي شمام بنويسم بلكه يكم سبك بشم

خيلي طولاني شد بچه ها فردا براتون ميگم كه اخر داستانمون چيشد و به كجا ختم شد اونم داستاني داره يه مق ...

وا فردا چرا ما فردا دیگ تاپیکت گم میکنیم گلی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واي نه بخدا دلم گرفته بود ياد طلمي كه به رضا كردم افتادم اومدم گفتم براي شمام بنويسم بلكه يكم سبك بش ...

رضا الان کانادا نیست ؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
رضا الان کانادا نیست ؟

ن سوئده😅

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜