2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599188 بازدید | 5792 پست
لطفا اون گل ها رو هم اموزش بده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان شامی لپه .لپه را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده، در ظرف را بگذارید تا پخته شود. سپس در آبکش بریزید و آسیاب کنید تا له شود. در ظرفی لپه، گوشت، پیازرنده شده، تره و تخم‌مرغ را مخلوط کرده، نمک و فلفل بیفزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. . در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و بگذارید تا داغ داغ سرخ کنید.شود. سپس کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده از مایه شامی به اندازه دلخواه (یا به اندازه نارنگی) بردارید و فرم دهید وسطش سوراخ کنید در روغن سرخ کنید
AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان دمپخت ماهی دستورش یه سر پیاز ریز خرد کردم گذاشتم سبک شد چند حب سیر هم ریز کردم بهش اضافه کردم بعد ادویه و نمک بهش زدم ماهی رو که نمک زده بودم شستم و تو پیاز و سیر سرخش کردم تا بوش گرفته بشه بعد رب گوجه بهش زدم دو قاشق و یه تفتش دادم و اب تمر بهش اضافه کردم حالا اب ریختم گذاشتم جوش بیاد برنجم ریختم توش ابش که کشیده شد زیرش کم کردم و گذاشتم دم بیاد
سلام سیم سین جون لطفا توضیحات هر دستور را کنار عکسش بزار گلم ممنونم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810