2777
2789

من کی مامان میشم جنسیتش جوجوم چی میشه😍

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞
حس شیشمی نیستم ولی فکر کن دختر دار میشی 🥲 خیلی هم ناز میشه

انشالله

ننه به این خوشگلی و نازی داره میخواد بد بشه اخه

وای خدا دلم رفت برااااش ننش قربونش برهههههه اوووف😍😍😍

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ننه به این خوشگلی و نازی داره میخواد بد بشه اخه وای خدا دلم رفت برااااش ننش قربونش برههههه ...

اره منم الان ی دختر تپل مپلی سفید با موهای مشکی و لباس توری صورتی جلو چشمامه 😂

اره منم الان ی دختر تپل مپلی سفید با موهای مشکی و لباس توری صورتی جلو چشمامه 😂

وای خدا گلبمممم😍😍

من خودم مشکیم خواهرام بورن دوس دارم بور شه 😂

😂😂😂 دیگه نمیدونم  ایشالله که هرچی میخای همون بشه .. قدمش هم پر خیر و برکت عزیزم 🥲💖

انشالله دعا کن فقط بشه دوساله منتظرشم بیشعور منو باباشو علاف کرده😐

انشالله دعا کن فقط بشه دوساله منتظرشم بیشعور منو باباشو علاف کرده😐

وای چ مامان خوب و بامزه ای هستی 😂 

عزیزم من چندین بار شنیدم اگ ۱۳ ماه صفر ی چیزی به نیت حاجتت بخری برآورده میشه .. حتما انجامش بده 

وای چ مامان خوب و بامزه ای هستی 😂  عزیزم من چندین بار شنیدم اگ ۱۳ ماه صفر ی چیزی به نیت حا ...

پارسال خریدم☹️

دوتا هم خریدم گفتم یبارکی دوتاش باهم بیان راحت شم اخه خیلی از زایمان میترسممممم😂

ولی خب واسه ما نشده اینماه آخرین ماههههه 😐

نمیدونم این بار خیلی حستو خوب بگیر و انجامش بده 

والا پارسال با حس خیلی خوب با همسرم رفتیم خریدیم هنوزم امیدمو از دست ندادم💖

چون توی این مدت یه اتفاقایی افتاد که فهمیدم اصلا امادگیشو نداشتم و بابتش خدارو شکر کردم که نداده

بقول شوهرم خدا خودش خوب میدونه چیو کی و کجا بده

منم امیدم فقط و فقط به خودشه و بس🌱

والا پارسال با حس خیلی خوب با همسرم رفتیم خریدیم هنوزم امیدمو از دست ندادم💖 چون توی این مدت یه اتف ...

اوووووو .. برای چی باید امیدتو از دست بدی 

مطمئن باش در نهایت همه چی همونطوری میشه که میخای 😄

اوووووو .. برای چی باید امیدتو از دست بدی  مطمئن باش در نهایت همه چی همونطوری میشه که میخای 😄

خداکنهههه

لطفا دعا کن با بابایی که میخوام بچم ایندم داشته باشه ازدواج کنم 😂

انشالله😂💖