2777
2789
عنوان

دق کردم تو خونه🥲

419 بازدید | 21 پست

امروز قرار بود بریم خونه دوستم اینا فیلم ایرانی ببینیم🙂و مامانه من نزاشتتتتت  باباش سرکاره داداشم نداره مامانشم خونه پیشمونه الان ۳ ساله مامانم همه جدشو میشناسه ولی نزاشت برم خونشوون😭چرا چرااا من نباید مث هم سن و سالام خوشی داشته باشم همه دوستام رفتنن🥲  منم تو خونه تنهام حتی خودشم رفته بیرووون  امشبم میخواد بره هیئت دوست صمیمیم نمیاد منم نمیرم  🥲اصلا نمیزاره هیچ جایی برم با دوستام دیگه نمیتونم ببینمشون😭هرکدوم میرن یه رشته دیکه همو نمی‌بینیم ۱۵ سالمه 🥲هنوززز بابام گوشیمو چک میکنه ینی خاک تو سر من خدااا منو بکش راحت شممم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙂حوصلم سر رفته تو خونه تنهام

قدیما حوصله ام سر رفت نداشتیم خونه همسایه تو کوچه خیابون بودیم😄😄😄ول میگشتیم😅😅😅

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
🙂حوصلم سر رفته تو خونه تنهام

بهترین کارو برات میکنن منم نمیذارم بچه ام جایی بدون من بره  تو که از جامعه خبر نداری عزیزم 

پاشو تو خونه یه دوری بزن  ببین چی خرابه درگیرش بشی ببینی چطور میتونی درستش کنی یا نقاشی بکش  یا یه دفتر بیار هرچی که میخوای روش بنویس  ورزش کن 

😂خوشبحالتون الان کو همسایه

الان حوصله ها کم شده ...

دخترای همسایه هم شوهر کردن 😄😄

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامانت خیلی کار خوبی میکنه

اینو الان نمیفهمی چن سال دیگ میفهمی

من ۱۹ سالمه الان خیلی خوشحالم که اون موقع محدود بودم بجاش الان آزادم و اعتماد کاملو بهم دارن

عهد کردم که خودم پشت خودم باشمُ بس:)

حق کاملا با مامان باباته تا 18سالگی حق دارن گوشیتو چک. کنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
2810