2777
2789
عنوان

کیا دیدن وقتی آبروی یکیو بردن آبروی خودشون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندیدم 

اما منتظرم همچنین روزی زو ببینم بزودی انشالله 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

خیلی ها رو دیدم ب بقیه تهمت هرزگی میزنن .آخرش بچه های هودسون هرزه و بی آبرو میشه 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

یکی هست ک ب ناحق پشت سرم حرف زده میخام انشالله تاوان بدن و مطمنم میدن

من من 

یه پسره تو آشناها بود به دخترا میگفت برین آمار فلانی (من)گیر بیارین به هر قیمتی شده میخاست آبروی منو ببره پسر میفرستاد با من دوست بشن و... درحالی ک من اصلا صنمی با ابن بشر نداشتم پشت سرم صفحه میزاست  الان نابود شده من خوشحال نیستم اصلا برام مهم هم نبود ولی نتیجه کاراشو الان داره میبینه شما ک نمیشناسین زنش بهش خیانت کرد طلاق گرفت خودشم الان زندانه نمیدونم شایدم نتیحه کاراش نبود 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یا یک خانم دیگه همش پشت سر دخترهای مردم حرف میزد و آبروشون رو میبرد ،الان دختر خودش که متاهل بوده با یکی دوست بوده آبروش رفته  دختره هم حاملس گذاشتنش خونه باباش خانواده شوهرش گفتن بچه به دنیا بیاد آزمایش دی ان ای بگیرن ببینن از کیه

ندیدم  اما منتظرم همچنین روزی زو ببینم بزودی انشالله

من خودم یبار کلاس اول راهنمایی بودم یکی از معلما آبروی دوستم ک هم سن من بود رو برد مدارکش گم شده بود این پیدا کرده بود برا این پرونده درست کرد 

بعد چ دوستم نابود میشد میگف آبروم برد 

بعد چن سال چند تا مغازه تو زنجیره ای همین معلم زده بود انقد گردش حساب داشت که یهو نیمدونم چیشد.... 

آبروی خودش بهمون طریق رفت پول مردم رو گرفته بود چرخش میزاشت چیزی ی شبیه پول می‌گرفت سود میداد پول مردم کشید فراری شد یهو الان معبوم نیتس کجان فراریان آبروی خوشم رفت 

یا یک خانم دیگه همش پشت سر دخترهای مردم حرف میزد و آبروشون رو میبرد ،الان دختر خودش که متاهل بوده با ...

چوب خدا صدا نداره  یکی از فامیلای ماهم ابرو همه رو میبر. 

ک شوهرش با یکی گرفتش 40 سالش اینا هست

من من  یه پسره تو آشناها بود به دخترا میگفت برین آمار فلانی (من)گیر بیارین به هر قیمتی شده میخ ...

زن داشت دنبال شما بود؟ ینی؟ 

منم میخام یکی همین جوری تابان بده 

باوا دنبال زندگی خودشن نیستن ک 

زن داشت دنبال شما بود؟ ینی؟  منم میخام یکی همین جوری تابان بده  باوا دنبال زندگی خودشن ن ...

نه اون موقع جفتمون مجرد بودیم دنبال منم نبود کلا از من بدش میومد چون خونوادگی مشکل داشتیم البته فکر کنم چون من هنوزم ذلیل پیدا نکردم برا کارش

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
2810