2777
2789
عنوان

میشه همگی برای مادرشدنم نفری یک صلوات بفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 31 پست
اووووه تو که اصلا مشکلت حاد نیست چند وقته اقدامی؟  اصلا خیالت تخت تا سال بعذ بچت بغلته من حس ...

پس چرا پنج سال نمیشه ایشالا به حق فاطمه زهرا قربون اسمش برم 

خدایا امید دارم که یه روزی یه جایی دستمو میگیری که اصلا فکرشم نمیکنم بچه دار شدن رویای هر روز و هر شب من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگ نازایی میگ بچه دار نشدی پس چرا میگ پول باید جمع کنم برای نازاییت 😭😭😭

بابا الان دیگه لفظی به عنوان نازایی نداریم الکی داری غصه میخوری

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
نه لاغرم ولی ورزش میکنم

دیگه نا امید نباش اصلا حرص نخور

فکرو خیال نکنی باردار میشی به حق امام حسین که این ماه عزیزشه

از تو بدتراشو من دیدم بخدا چند تا چند تا بچه اوردن

حالا دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره

میگ نازایی میگ بچه دار نشدی پس چرا میگ پول باید جمع کنم برای نازاییت 😭😭😭

من شوهرم توی کلینیک رویان کار میکنه که کاشت جنین هست

میگه اصلا دیگع نازایی نداریم، اینقدر علم پیشرفت کرده اینقدرر دارو هست

من شوهرم توی کلینیک رویان کار میکنه که نازایی هست میگه اصلا دیگع نازایی نداریم، اینقدر علم پیشرفت ک ...

ایشالا که به حق امام حسین خدا یه فرزند سالم بهم بده تمام ارزوم اینه بخدا هیچی نمیخام دیگ فقط میخام یه وروجک توی خونم باشه دست و پای کوچولوشو بوس کنم اخه دیونه شدم با خودم حرف میزنم با صدای بچم

خدایا امید دارم که یه روزی یه جایی دستمو میگیری که اصلا فکرشم نمیکنم بچه دار شدن رویای هر روز و هر شب من 
چند ساله ازدواج کردی ؟الان چند وقته که اقدام به بارداری کردی ؟

5سال از سه ماه بعد عروسیم تو اقدامم 

ایشالا که به حق امام حسین خدا یه فرزند سالم بهم بده تمام ارزوم اینه بخدا هیچی نمیخام دیگ فقط میخام ی ...

ببین من با قطعیت میگم باردار میشی تنبلی تخمدان چیزی نیست که 

من روزانه با چندین نفر اینجور مشکل برخورد کردمو بچه دار شدن نترس

شوهرتم محل نده بذار بگه

نه لاغرم ولی ورزش میکنم

درمان میکنم منم شوهرم گیر نمیده بخاطر بچه  ولی فامیل هاش همش میگن نازایی من ۵ ساله ازدواج کردم اما نشدم الان اومدم مشهد پیش دکتر مهناز منصوری مرکز ناباروری نوین بهم دارو داد گفت تنبلی داری بهم چند تا آمپول داد گفت وقتی که پریود شدی بزن  منم خسته شدمممم بخدا اما بازم امید دارم همش میگم میشه تو هم غصه نخور انشالله که میشه نتیجه میگیریممم 

[QUOTE=302428726]5سال از سه ماه بعد عروسیم تو اقدامم [/QUOTEشاید مشکل از شوهرت باشه شوهرت دکتر رفته ؟ازمایش داده؟ خواهر من هم باردار نمیشد تا اینکه شوهرشو برد آزمایش دید تمام مشکل از شوهرشه.من خودمم طنبلی تخمدان دارم ولی باردار شدم