2777
2789

انقد گریه کردم جون ندارم دیگ🥲😭

خدایا امید دارم که یه روزی یه جایی دستمو میگیری که اصلا فکرشم نمیکنم بچه دار شدن رویای هر روز و هر شب من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین انشالله سال بعد این موقع بچت بغلت باشه

یک نصیحت کنم تا زمانی که استرس داری و بیخیال نیستی بچه دار نمیشی باید فکرو خیال نکنی

دوست من ده سال بچه دا رنشد هزار جور دکتر رفت

اخرش گفتم تور و خدا بیخیال شو یک ماه روز شماری نکن

بخدا ماه بعدش باردار شد

حالا بچش یک سالشه دوباره ناخداسته باردار شذه

چیزی نشد نداره این استرس سمه

دکترا گفته بودن محاله باردار بشی به روش طبیعی ولی دیدی که شذ دوتا دوتا

فرستادم گریه بدترت میکنه ولی الان باید بیخیال ترین باشی نه اینکه حرص‌ بخوری

خسته شدم شوهرم بخاطر بچه دیگ محلم نمیزاره

خدایا امید دارم که یه روزی یه جایی دستمو میگیری که اصلا فکرشم نمیکنم بچه دار شدن رویای هر روز و هر شب من 
ببین انشالله سال بعد این موقع بچت بغلت باشه یک نصیحت کنم تا زمانی که استرس داری و بیخیال نیستی بچه ...

کاشکی منم بشم یعنی میشه بخدا داغونم هیشکی حالمو نمیفهمه‌ 😭

برای   خوشبختی   و   سلامتی   و   حاجت   روایی   شم ...

ممنون عزیزم خیلی ممنون🥺♥

شوهری که به خاطر بچه شمارو بخواد ارزش حرص خوردن نداره 

میگ نازایی میگ بچه دار نشدی پس چرا میگ پول باید جمع کنم برای نازاییت 😭😭😭

دکتر چی گفته? امپول دور ناف زدی؟ 

دکتر میرم گفت تنبلی داری حالا تنبلی دارم خوب میکنم با اصلاح سبک ازمایش شوهرمم خوبه نه نزدم

به حق امام حسین به حق حضرت زهرا میشی سمنو نذر کن سمنو برای باردار شدنه حضرت زهرا دست خالی نمیذارت

ایشالا تا اخر امسال نتیجه بگیرم هر سال تا زنده ام به اندازه ای که دستم باشه سمنو میپزم 😭

دکتر میرم گفت تنبلی داری حالا تنبلی دارم خوب میکنم با اصلاح سبک ازمایش شوهرمم خوبه نه نزدم

اووووه تو که اصلا مشکلت حاد نیست

چند وقته اقدامی؟ 

اصلا خیالت تخت تا سال بعذ بچت بغلته من حس ششم خیلی قویه