2777
2789
عنوان

گوشت اضافه داخل بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 5489 بازدید | 36 پست
اره من تا ۶ ماه مرتب سشتشو میدادم که یوقت راه تنفس بینیم نگیره بعدش ک رفتم پیشش گفت دیگه نیازی نیست ...

فردا میرم ولی خیلی نگرانم 

ب من گفت تا دو ماه شست و شو بده فقط منم دو ماه دادم 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم الان اون گوشت اضافی ک میگی دست میزنی ب بینیت درد میکنه یا سوزش داره؟!

نه هیچ دردی نداره اصلا حسش نمیکنم گویا 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
نگران نباش احتمالا بهت دارو میده التهابش میخوابه وگرنه یهو گوشت اضافی درنمیاد که

خدا کنه 

لطفاً دعا کن چیزی نباشه😓😓

پس حتما برو پیش دکترت که دقیق معاینه کنه پشت گوش ننداز چون دکترا گردن نمیگیرن بعدش

به نظرت چیه ؟ آخه بینی من استخونی بود اصلا 

اگه درد داشت اونوقت چی بود ؟ 

به نظرت چیه ؟ آخه بینی من استخونی بود اصلا  اگه درد داشت اونوقت چی بود ؟

والا نمیدونم از چی هست من دیده بودم اینطوری ولی از داخل جوش بوده ک خوب میشه اینچیزی ک شما میگی من جدیده اصلا نشنیدم یا کم کاری از دکتر بوده اینطور شده یا که هنوز داخل بینیتون ورم هست اینجور بنظر شما میاد که گوشت اضافیه اخه معمولا بینی استخوانی ورم و گوشت اضافی نباید داشته باشه 

والا نمیدونم از چی هست من دیده بودم اینطوری ولی از داخل جوش بوده ک خوب میشه اینچیزی ک شما میگی من جد ...

دعا کن مشکلی نباشه😓