2777
2789
عنوان

خونه جاریم بوی جیش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 127 پست
بچه شش هفت ساله میشاشه؟ 😱😱هیچکاری هم برا تربیتش نکردن؟ انقدر گستاخه حسابی از پدر مادر نداره؟ 

بچه داری؟

میدونی شب ادراری بچه یعنی چی؟

ی مشکل روحی روانیه اسمش گستاخی نیست بچه کنترلی روی ادرارش نداره فقط وقتی خودش رو خیس میکنه میفهمه چکار کرده.ربطی ب تربیت وحساب بردن از پدر مادر نداره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه داری؟ میدونی شب ادراری بچه یعنی چی؟ ی مشکل روحی روانیه اسمش گستاخی نیست بچه کنترلی روی ادرارش ...

پسر من صب بیدار میشه جاش خیسه میشینه گریه میکنه میگ مامان من کار بدی کردم چرا اینجوریه چرا جیش کردم کلی خودم باز دلداریش میدم واقعا مشکله واااقعااا مشکل بزرگیه ربطی به تربیت نداره

البته پسر من فقط توخواب اینجوریه و جیش میکنه وگرنه تو بیداری هیچ جایی شلوار درنمیاره جیش کنه اصلا و ابدا سه سالشم هست

به نام خداوند رنگین کمان درود به مردم شریف ایران
پسر من صب بیدار میشه جاش خیسه میشینه گریه میکنه میگ مامان من کار بدی کردم چرا اینجوریه چرا جیش کردم ...

سعی کن محیط خونه رو براش طوری آروم کنی ک احساس ترس واضطراب نداشته باشه .

قبل خواب ببرش دستشویی حتی وقتی خوابه بیدارش کن ی بار ببرش دستشویی قبل خواب بهش مایعات نده 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
2805

اسی نصفه شب ها بیدار شو

ببرش دستشویی

بچه ۶،۷ ساله دیگه حق داری اذیت بشی

ولی دیگه اینطوری تاپیک نزن ...‌ اینجا این مسائل رو کمک میکنن اگر راستشم رگی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
جاریم صداش میکنه میگه جیش ندارم

عزیرم این بچه رو باید ببرین پیش مشاور...تربیت و اموزش غلط مادر و خانواده هم تاثیر داره...

انجام این کار در این سن نرمال نیست و مطمئنا بیشترین مقصر اولیا کودک مخصوصا مادر هست...در این موارد سوال کردن از بچه که ایا جیش داری یا نه بی معنی هست، مادر باید تایم هایی که بچه بیشتر ادرار میکنه رو در نظر بگیره و یه مدت طولانی استراحت و خوشی رو کنار بزاره و بچه رو به اجبار دستشویی ببره تا کارشو انجام بده،اگر انجام نداد با تشویق و سرگرم کردن و یا حتی منع کردن از چیزهایی که دوست داره...نصف شب ها در یک زمان مناسب مادر، بچه رو دستشویی ببره و قبل از خواب حتما مثانه بچه خالی باشه و مایعات مصرف نکنه، این کار رو تا یه دوره خاص و مداوم انجام بده قطعا تاثیرات مثبت رو کم کم میبینه...