2777
2789
عنوان

خونه جاریم بوی جیش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 127 پست
استارتر بگو پسر خودته و از خانما راهنمایی بخواه بعدشم نشستی اینجا با نظر این و اون پسرت تربیت نمیشه ...

وای واقعا ؟!

اسی خیلی حرکت چیپ و مسخره ای زدی .... حداقل درست‌بگو بلکه یکی‌راهنماییت کنه !

من میخواستم بنویسم راهنمایی ولی گفتم‌جاریشه به این چه که من بنویسم !!!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای منم دقیقاااا مشکل جاری شمارو داشتم الان یسالیه راحت شدم تروخدا اینچیزارو نگین گناه داره دست ...

خودشه .... بالاتر گفتن از رو تاپیکای قبلیش که خودشه

الکی میگه جاری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
استارتر مشکل روانی دارب؟مریض هستی؟مشکل پسر خودتو میگی پسر جاری؟

واقعا ادم به اینجور خانما چی بگه بیاد بگه مشکلم اینه همممون بچه داریم و این دوره رو گذروندیم یا میگذرونیم راهنمایی کنیم، من فقط با جایزه مشکل جیش دختر کوچکم را حل کردم

نقش مادر وپدر تو تربیت اون بچه چی بوده؟؟ حالا بچه هرکی هست چه حاریت چه خودت بخدا حیوون رو هم تربیت میکنن چه برسه به بچه امیزاد بچه شش هفت ساله که دیگه خرس گندس بچه نیس که در طول روز هم هرجا گیرش کنه میشاشه لباس نمیپوشه یکی از اشناها سگ داشت سگش حتما باید میبرد بیرون از خونه تا بشاشه اگه دیر تر میبردنش انقدر سروصدا میکرد تا بفهمن اونوقت بچه ادمیزاد این مدلی؟؟ خاک تو سر خودش و مادر پدرش ابجیم خرگوش داشت اونم حتما باید تو ظرف مخصوصش جیش میکرد اگه در اتاقش احیانا بسته بود انقدر در اتاق هی میرفت میومد میفهمیدن جیش داره حیوون با همه نفهمیش میفهمه هرجا نباید بشاشه اونوقت این بچه نجس نمیفهمه اه

خودشه .... بالاتر گفتن از رو تاپیکای قبلیش که خودشه الکی میگه جاری

عجببب   

به نی نی سایتیاعم نمیشه اعتماد کردا

دنیایی کار سرم ریخته یدقیقه اومدم استراحت کنم ایناعم هممونو سرکار گذاشتن

واقعا ادم به اینجور خانما چی بگه بیاد بگه مشکلم اینه همممون بچه داریم و این دوره رو گذروندیم یا میگذ ...

بعضی وقتا حس میکنم مریضن 

همه گذراندیم دیگ 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
2810