2777
2789
عنوان

خونه جاریم بوی جیش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 127 پست
پسرش شش هفت سالشه هر جا میره شلوارشو پایین میکشه و پیش میکنه

یه ذره  حیا نشون بچه هاشون نمیدن ‌. خوبشون میشه باید عواقب این تنبلی و بی خیالی هاشونو ببینن.

فامیل ما بچش ۲ سالشه اکثرا داره بی شلوار میچرخه تو خونه. حالم بهم میخوره میبینم.  مامانه هم یه دختر ۱۶ ساله ی بی خیال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو که قبلا تاپیک میذاشتی پسرم تو‌گلدون جیش میکنه دستشوییمون از خونه دوره ،چی شد که الان تاپیک جاری ز ...

فک کنم بچه خودشه استارتر میخواد واکنش جاریاش وقتی میان خونشون از رو کامنتا بفهمه😂

به نام خداوند رنگین کمان درود به مردم شریف ایران
اره سه سال

حالا باز بچه تو کوچیکه هنو این پسره خرس گندس.. نایلون رو زیر تشکش پهن کن اینجوری صدا نمیده اونایی که توی تشک دوخته میشن صدا میدن. گرمی بهش بده از سردی هم هست شب ادراری قبل خواب بهش مایعات نده و حتما ببرش دسشویی کم کم درست میشه همینجوری نمیمونه وقتی که خوابه هم میتونی پوشکش کنی نفهمه

خوب باید به بچش یاد بده جیش فقط تو دستشویی 

وقتایی که تو بیرونه توی حیاط و وقتایی که توی حیاطه تو حیاط و شبا چند از دستشویی و تاریکی میترسه وسط حال و روزا که تو خونست سرپا از بالکن و اینا

اگه بچه را از همون نوزادی براش حریم مشخص کنی  تو جمع خانواده و دوست و اشنا  تو تفریح و پارک و خیابون شلوارشو نکشی پایین میفهمه که نباید  هر جا جیشش گرفت خودشو خالی کنه🤦‍♀️

پسرش شش هفت سالشه هر جا میره شلوارشو پایین میکشه و پیش میکنه

این دیگه مشکل از تربیته .باهاش قاطع برخورد نکردن.گاهی تنبیه لازمه .نه تنبیه بدنی ،تنبیه با چیزایی که دوست داره یا تشویق با چیزایی که دوست داره .

اگه بچه را از همون نوزادی براش حریم مشخص کنی  تو جمع خانواده و دوست و اشنا  تو تفریح و پار ...

دقیقا مامان من حتی اگه از دسشویی میمردیمم میگفت باید سرویس پیدا کنیم برین بعد خودتونیم بشورین  ولی بعضا خانواده ها مخصوصا پسر بچها هرجا میاد شلوارو میدن پایین چند روز پیش تو پارک جلو چشم همه ی دختر بچه شلوارو داده بود پایین کنار جوب کارشو کرد ملتم زل زدن بهش😑

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
جاریم صداش میکنه میگه جیش ندارم

دستشو بگیره ببره دستشویی بگه جیش کنی جایزه داری  در نهایت یکمم برخورد بد نیست بگه اگه دستشویی نکنی حق نداری بازی کن یا اگه جیش کرد دعواش کنه  

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
2810