رفتم خونشون بوی جیش میداد. گفتم وای این بوی چیه گفت پسرم شبا دستشویی داره منو هم بیدار نمی کنه میره تو حال جیش میکنه میره میگیره میخوابه یه شب دنبالش کرده بود متوجه شده بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرم از پوشاک گرفتم ولی شب ها جیش میکنه سه سالشه چند شب پوشاک نکردم شب گفتم عادت کنه ولی جیش کرد خونه منم بوی جیش میده چون یک ماه دیگه خونمون عوض میکنیم مستاجریم میخوام اون موقع فرش هام بدم بیرون
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
با شب ادراری چه کنم نمیشه که تا آخر عمر پوشاک کنم خیلی سخته این مرحله
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️