2777
2789
عنوان

خونه جاریم بوی جیش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

فرش هاش رو بشوره

چون فقط باشستن بوی بد ازبین میره

زیرش پد بندازه هرشب

رختخوابش رو کنار سرویس پهن کنه

دوساعت قبل خواب مایعات نخوره

نیمه شب صداش بزنه ببرتش دستشویی

شربت مثانه از عطاری بگیره بده بهش

شبا قبل خواب پهلوهاش رو با روغن بنفشه ماساژ بده و با شال ببنده 

شب ادراری علتای مختلفی داره سردی کردن شل بودن کمر یا ترس و اضطراب.. قبل خواب حتما ببرش دسشویی و یکی ...

خیلی آب میخوره ولی روزها جیش داره می‌ره دستشویی ولی مشکلم فقط شب هاست هنوز سه سالشه نگرانم شب ادراری داشته باشه من پسر بزرگم اصلا شب ادراری نداشت 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

من جای توباشم میرم یه چیزی میریزم رو فرشاش تا مجبور بشه بشورتش  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

واقعا خداروشکر که با فامیل شوهرم و بیشتر فامیل های خودم رابطه خوبی ندارم که بیان خونم و قطع رابطه ایم  وگرنه یه چیزی رو اگه می‌فهمیدند میخواستن اینجوری جار بزنند واقعا خدایا شکرت 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
پسر جاری منم همینطوره تو خونه نصف شب تو حال جیش میکنه و وقتی بیرونن هرجا باشه شلوارشو میکشه پایین و ...

ببخشید ولی اینا همش نتیجه تربیت مادره بچه هرجا امد شلوارو بده پایین بده بالا من بشخصه چندشم میشه بچه خودشو نشوره بیاد بشینه دختر خواهر شوهرم ۶ سالشه جیش میکنه شلوارو میده بالا یکی دوبار خونمون بهش تذکر دادم براش دمپایی کوچیک خریدم گذاشتم سرویس گفتم خودتو بشور با دستمال خشک کن خونه ما میاد میره خودشو میشوره دستاشو میشوره ولی خونشون دیدم حتی گاهی پاهاشم خیس میشه میاد میره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بردمش دکتر گفت تنبله و تو خواب حوصله نداره وگرنه مشکلی نیست شبا مایعات نده. ولی کلی اب میخوره شبا ه ...

گرمی بهش بده پسر منم همین طوری بود گرمی جات زیاد بهش دادم خداروشکر خوب شد

2810