2777
2789
عنوان

برم کلاس خیاطی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8040 بازدید | 55 پست
استاد ما ب شدت مضخرف فقط دوخت اولو خوب توضیح میداد از دوخت دوم به بعد مارو ب حاله خودمون رها کرد

به هیچ عنوان نرو خونگی چون آموزشگاه انواع اندام رو میبینی وخطای بقیه بچه ها هم برات تدریس حساب میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا موندم وسط زندگی نمیدوتم چیکار کنم چ هنری یاد بگیرم تا ب درآمد برسم دوست دارم مستقل شم ولی نمیدونم چیکار کنم😂

ی روز میرم عکاسی ی روز خیاطی ی روز تکنسین داروخانه اصن نمیدونم باید چیکار کنم🥲🥲🥲🥲

اها ینی از تولیدی ها بپرسم ک آموزش میدن و خودشون کار میدن یا نه  شما راضی بودین از دوره ای ک ر ...

من چند سال پیش بو ماهی صد که کلش شد نهصد تومان 

من یه بار رفتم تولیدی گفت اگه هیچی بلد نباشی در ازای هزینه بهت آموزش میدهیم و بعد کار

به هیچ عنوان نرو خونگی چون آموزشگاه انواع اندام رو میبینی وخطای بقیه بچه ها هم برات تدریس حساب میشه& ...

استاد ما خیلی بد بود خیلی اذیتمون کرد بقیه دوستام ک خانگی رفته بود بیشتر از ما بلد بودن اگه آموزسگاه بخوای بری باید خیلیی خوب تحقیق کنی قبلش به حاله من نیوفتی 

چقد حوب بعد خودشون تولیدی زدن و الان مشغول کارن؟

بله دو تا چرخ داشت اما برای وام باید جا پیدا میکرد اینم مغازه اجاره کرد و بعدش وامو دادن بهش دوتا دیگه هم چرخ خرید و چرخکار استخدام کرد خودش لباس طراحی میکنه و تولید میکنه لباس و شلوار شومیز هودی و ....

من خدارو شکر استادم خوب بود وروشم مولر  گرلاوین منسوخ شده

گرلاوین سخته تو شهره ما اکثرا آموزشگاهایه ما گرلاوین بود بعدا ی آموزشگاه پیدا کردیم تازه باز کرده بودن مولر بود