2777
2789
نگو اینجوری عزیزم  در کنار نذر و نیاز ، پاکسازی هم انجام بده و مدیتیشن کن بخدا وقتی ذهن رو آرو ...

بخدا همه این کاررو کردم ی مدت رها کردم 

قانون جذب 

شمع 

و....

هیچ به هیچ 

حالام که علاقمند شدم به کسی که حتی نمیدونم متاهله یان 

که انقدر ناراحت نباشم که اگر باشه من چه قدر پیش خودم شرمنده میشم

انشالله دعام کنید دیگه دارم دیونه میشم

حتما گلم 

ایشالا یه بخت عااااالی نصیبت بشه

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونید چندین ساله من از خدا میخوام ازدواج کنم  بعد جور نشد حالا علاقمند شدم به ی اقایی که حتی ...

شما چندسالته؟ لطفا ۸۰ درصد باعقل ازدواج کنید نه بااحساس😔 ۲۰ درصد احساسم کافیه. خب به اون آقا که علاقه مندید پیشنهاد بدید باهم یه مدت صحبت کنید بیشترآشناشید شاید اصلا به دردهم نمی خورید

شما چندسالته؟ لطفا ۸۰ درصد باعقل ازدواج کنید نه بااحساس😔 ۲۰ درصد احساسم کافیه. خب به اون آقا که علا ...

کاش انقدر راحت بود اون اقا ی موقیعتی داره که اگر ی وقت خوشش نیاد از کارم میتونه بدبختم کنه 

کاش میشد 😭

من بگم؟ استغفار زیاد بگ و باعث میشه اون افکار منفی و گناه که مانع استجابت دعا شدن رو ازبین ...

ی مدت زیادی نماز استغفارخوندم خیلی زیاد اما هیچ گره ای باز نشد 

با دوستم خوندیم اون چند سال پیش ازدواج کرد با اینکه کلی از نماز رو خودش نمیخوند من میخوندم اما من هیچ

ی مدت زیادی نماز استغفارخوندم خیلی زیاد اما هیچ گره ای باز نشد  با دوستم خوندیم اون چند سال پی ...

ازدواج اونقدراهم که ازدور می بینی قشنگ نیست عجله نکن ازمجردیت لذت ببر