2777
2789
حاجت خییییلی بزرگمو عرض چندساعت داد معجزه کرد و مطمئنم همین شهید حاجتمو داد 

نمیدونم واقعا من خیلی دوسشون داشتم کلی براشون گریه کردم حتی نذر کردم به نیتشون روضه بگیرم اما نه تنها حتی ی گره کوچک باز نشد بلکه مشکلاتمم بزرگ تر شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی؟ چهل روز زیارت عاشورابخونیم به نیت شهید؟ یعنی بگیم شفاعت کنه ؟ خوب متوجه نشدم

ن به نیت شهید دو رکعت نماز بخونید بعدِ نماز یک مرتبه زیارت عاشورا به نیتشون بخونید بعد نذرکنید اگر حاجت گرفتید چهل تای دیگه براشون می‌خونید 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
نمیدونم واقعا من خیلی دوسشون داشتم کلی براشون گریه کردم حتی نذر کردم به نیتشون روضه بگیرم اما نه تنه ...

عزیزم خیلی چیزا اونجور که ما میبینیم نیست. دلسرد نشو😔

نمیدونم واقعا من خیلی دوسشون داشتم کلی براشون گریه کردم حتی نذر کردم به نیتشون روضه بگیرم اما نه تنه ...

نمی‌دونم حکمت کار کجاست منم یکی دوتا از حاجتامو نگرفتم ولی بعد از مدتی فهمیدم که نفعم‌‌ تو نگرفتنه‌ حاجتم بود 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
میشه برام دعا کنید واقعا بی اعتقاد شدم دیگه  بس که نذر وراز ونیاز کردم دعا ونماز خوندم وهیچی ن ...

چشم گلم

عزیزم خیلی چیزا اونجور که ما میبینیم نیست. دلسرد نشو😔

میدونید چندین ساله من از خدا میخوام ازدواج کنم 

بعد جور نشد حالا علاقمند شدم به ی اقایی که حتی اطلاعات کامل هم ازشون ندارم هرکاریم میکنم فکرشون از سرم ومهرشون از قلبم نمیرعه حالا چند تا خواستگار پیدا شد ومنم رد کردم چرا چون که من قبلا هم که دعا ونذر ونماز خوندم از خدا خواستم یا خودشون یا اگر نمیشع اول مهرشون برعه از دلم بعد ازدواج حالا همه چی پیچیده تر شد 

ادم مثل من بدبخت هست

میشه برام دعا کنید واقعا بی اعتقاد شدم دیگه  بس که نذر وراز ونیاز کردم دعا ونماز خوندم وهیچی ن ...

عزیزم من نمیدونم مشکلتون چیه هرچی هست انشالله زودتر حل شه .فقط خواستم اینو بگم بعضی مشکلات مثل اعتیاد عزیزآدم یا خیانت همسر به فرد دیگه ای مربوطه وتا خودش نخواد هرچقدرم نذرونیاز کنی فایده وداره 😔

نمی‌دونم حکمت کار کجاست منم یکی دوتا از حاجتامو نگرفتم ولی بعد از مدتی فهمیدم که نفعم‌‌ تو نگرفتنه‌ ...

نه عزیزم من ازدواج میخواستم وهنوز هم میخوام ولی هیچی نمیشه گفتم ازدواج کنم که ی سروسامونی بگیرم شخص خاصی که مدنظرم نبود

میدونید چندین ساله من از خدا میخوام ازدواج کنم  بعد جور نشد حالا علاقمند شدم به ی اقایی که حتی ...

نگو اینجوری عزیزم 

در کنار نذر و نیاز ، پاکسازی هم انجام بده و مدیتیشن کن بخدا وقتی ذهن رو آروم کنی همه چی خوب پیش می‌ره خودش نگرون نباش دلسرد نباش ، با گریه و زار و التماس هیچکس حاجت نمیگیره اونم ازدواج