2777
2789
عنوان

بنظرتون افسرده شدم

51 بازدید | 1 پست

من ۴ سال نامزدی سختی داشتم یعتی شوهرم هیچی نداشت انتخاب من بود و خودشم خیلی بداخلاقی میکرد چون نمبتونست شرایط زندگب فراهم کنه بعد دوره عقدمم  بخاطر یه سری مشکلات خانوادگی زهرم شد جوری که با گریه میگذشت عروسیم در حد یه مهمونی گرفتم و حسرتش تا عمر دارم و عروسی میرم رو دلمه بعدشم شوهرم روز بعد عروسی رفت راه دور سرکار با ۲۰ ساعت فاصله از اون روز دعواهای ما شروع شد جوری که به طلاق و همه چی کشید و کلا تو زندگیم خیلی سختی کشیدم مشکل اصلیمون از عید امسال شروع شد که الکی الکی از سه روز قبل عید دعوامون شد تا ۱ دقیقه قبل عید و حرفایی شوهرم زد که من نابود شدم و شروعش از اینجا بود تا اینکه تو این سه ماه شوهرم ۱۰ روز مرخصیشو ۸ روزو به کارای خانوادش میرسید و ۲ روزم به کارای خودش و من اصلا وقت نداشت برام منم دلم میخواست منو ببره بیرون و هر ماه قول ماه بعدو میداد و ما دعوامون میشد سر اینکه برام وقت نمیزاره و سختی راه دور رو من میکشم ولی وقتی میاد بدتر اذیتم میکنه الان ادامشو میگم

چرا تن به همچین ازدواجی دادی آخه به چه دلیل

مگه تنهایی چشه من سنی ندارم ولی کلا سینگل بودم از خواهرام‌ک متاهلن خوشبخت ترم اونا همش میگن تورخدا هیچوقت ازدواج نکن  آخه به چه قیمتی عزیزمن مجرد میموندی درس میخوندی کار میکردی مستقل می شدی این همه سختی و جر و بحث و اعصاب خوردی واسه چی آخه