2777
2789
عنوان

تقلیل ساعت کاری خانم های دارای فرزند زیر هفت سال

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 31 پست
مان توی خود سایپا کار نمی کنم یکی از شرکت های زیر مجموعه هستیم ولی مدیرعامل ما باید از اونها اطاعت کنه و هر قانونی که اونها وضع می کنن را رعایت کنه چون که اگه این اتفاق نیافته به اداره نظارت سایپا شکایت می کنیم اونها هم میان تحقیق و تفحص می کنن همچنین هر چند وقت یه بار منابع انسانی را مورد بازخواست قرار می دن و به طور رندوم کارمندا را انتخاب می کنن و به صورت خصوصی ازشون سوال می کنن که توی شرکت مباحث منابع انسانی چه جوریه و اگه بچه ها ناراضی باشن توی ارزیابی مدیر تاثیر داره به خاطر همینه که اینجا زیاد از این کارمند ها را اذیت نمی کنن
من که چند روز پیش با مدیرم دعوام شد سر اینکه میگه باید برگه استعلاجیتو بیاری من ببینم مشکلت چی بوده ؟ بهش گفتم شما زن و مرد حالیت نیست شاید من یه مشکلی دارم نمی خوام شما که یه مردی بدونی . برگه استعلاجی میره پیش یه پزشک تایید میشه اون تخصصش همینه به شما چه ربطی داره ؟ شما هم پزشکی ؟
کلا" بعضیا دور از جون خیلی حیوونن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید