2777
2789
عنوان

تقلیل ساعت کاری خانم های دارای فرزند زیر هفت سال

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 31 پست
ساعات کار زنان سرپرست خانوار، دارای فرزند زیر 7 سال، همسر یا فرزند معلول و مبتلا به بیماری‌های خاص یا صعب العلاج حسب تقاضای کارکنان مشمول این قانون از 44 ساعت به 36 ساعت با حفظ حقوق و مزایا تقلیل یابد.

اگه هر کدوم از این شرایطو داشته باشن این قانون مشمولشون میشه نه اینکه همه این شرایطو داشته باشن
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .تازه لایحه تصویب شده.فکر کنم تا بره مجلس وتصویب بشه وبه ادارات ابلاغ بشه و ....دختر 3 ساله من دیگه کنکوریه .هه هههههههههههه.ما از 8/15 تا 4.30 هستیم .یعنی عالی میشه .
والله فدات شم اداره ما که انقدر گداخونه هست که با مرخصی استحقاقی رفتن یا فرقی نمیکنه استعلاجی هم که باشی هم اضافه کارت کم میشه هم به تعداد اون روزها ناهار و ایاب و ذهاب رو کم میکنن!!!!
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
هزار جا باید تصویب بشه البته یه وقتایی هم اصلاً انجام نمیدن مثل همون قانون نیروهای شرکتی
ولی خدا کنه که تصویب کنن خیلی خوب میشه
من یه سوال دارم توی شرکتها و موسسات دیگه هم به خانمها ساعت شیر میدن؟ چقدر میدن؟
برای ما خیلی سخت نمی گیرن البته با این مدیریت اگه مدیریت سایپا عوض بشه مسلماً خیلی چیزا عوض میشه
مثلا آقای پوستین دوز به خانمها 1 روز در ماه اضافه مرخصی داده اونهم به خاطر اینکه خانمها در ماه پریود می شن و مسماً روز اول حالشون خوب نیست و نمی تونن بیان سر کار یا به خانمهای که بچه های زیر 10 سال دارن نیم ساعت اجازه دادن که زودتر برن خونه البته قبل از پوستین دوز مدیر قبل این یکی تصویب شد ولی حالا نمی دونم اگه پوستین دوز بره بازهم اجرا میشه یا نه
2810