2777
2789
عنوان

ناراحتم. خانومایی که بچه دارن

102 بازدید | 5 پست

من  یک ساله ازدواج کردم.  قبل نامزدیم  انقدر صورت پر و شادابی داشتم   زیادم از بدن تپل نبودم. ولی خب وقت آزادم خیلی بود استراحتم خوب بود.  اومدم رفتم باشگاه که یعنی  اندامم خوب بشه  صورتم کااامل اب شد. انقدر لاغر شدم.  از شانس شوهرم اومد خواستگاری  و ازدواج کردیم. بعدش باردار شدم. بی اشتهایی. خستگی شاغلم بودم.  دیگه جون نگرفتم. بعد زایمان  بهتر شدم.  ولی بازم الان  نی نی  سه ماهشه   خوابم خوب نیست. وزنم همون وزن  دوران مجردیمه ولی صورتم هنوز مثل قبل نشده. خییلی ناراحتم. خیلی حساس شدم روی خودم  که حس میکنم  مثل گذشته زیبا نیستم .استرس اینو دارم  که دیگه  صورتم مثل گذشته نشه خیلی اذیتم میکنه.شما بعد اینکه بچتون بزرگ تر شد   مثل سابق شدین؟ مشکل منو داشتین؟.

وای من باز برعکس دوست دارم مثل مجردیم لاغر باشم هر چی لاغرباشی یعنی لاغرم ن نرمال مثلن ۵۰تا۵۵عالیه بنظرم بدنت سالمتره

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید