2777
2789
عنوان

نگران رشد کم دخترم هستم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 32 پست
واقعا این قد خوبه ؟ شما خبر دارید ؟ من خواهرم ۱۰ سالشه قدش ۱۵۵ هست یعنی زیادی بلنده ؟

واسه ده سال قدش بلنده .خانوادگی قد بلندین؟ من با دخترم شروع کردم ورزش های پرشی و کششی انجام میدم تا بلندتر بشه و همچنیین مولتی ویتامین میدم بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه ده سال قدش بلنده .خانوادگی قد بلندین؟ من با دخترم شروع کردم ورزش های پرشی و کششی انجام میدم تا ...

خانواده پدریم خیلی قد بلندن بابام و عموهام بالای ۱۹۰ هستن عمم ۱۷۸ هست ولی خانواده مادریم خیلی قد بلند نیستن دایی هام ۱۸۰ به بالا هستن مامانم ۱۶۵ هست

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
آخه میترسم دکتر غدد فقط دارو و آمپول بده ، من اینجا تاپیک زدم بدونم برای تغذیه اش چکار کنم، کلاس وال ...

نه اول ازمایش مینویسه، سن استخوانی بررسی میکنه.

اره تغذیه که واقعا تاثیر داره.

مثلا حبوبات ، شیر.

نرماله من ۱۰ بودم قدم ۱۶۰‌بود  الان ۱۷۰  ام

فکر کنم هم قد عمم ۱۷۸ بشه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
خوبه که الان من بیست ساله دیدم ۱۵۵ هست .الان همه دنبال قد بلندن.خودت قدت چنده ؟من ۱۶۱ هستم دوست داشت ...

خودم ۱۶۷ هستم ما زیادی بلندیم الان مثلا بابام و عموهام هر شلواری اندازشون نیست یا عمم ۱۷۸ هست ظرافت دخترونه نداره اصلا 

کلسیم بهتر از مولتی ویتامین نیست؟

تو مولتی ویتامین زینک و ویتامین دی داره و چون وزنش کمه مولتی میدم اشتهاش بیشتر بشه .برا قد زینک و ویتامین دی هم خوبه .کلسیم هم بهش شیر میدم چون زود رسوب می‌کنه تو بدن قرص نمی‌دم

خب دیگه قد ارثیه جای نگرانی نداره .خیلی هم عالیه

زیاد بلند خوب نیست 

بعد مثلا میگن ما استعداد چاقی یا لاغری داریم خانواده ما باید بگن ما استعداد درازی داریم 😂 همه قد بلند احساس خوبی نداری واقعا ی جوریه 

به نظرم خیلی خوبه ، آدم احساس قدرت میکنه 🤩

از دور خوبه الان عموهای من چند تاشون رفتن زن قد کوتاه گرفتن چون از قد بلند خوششون نمیاد 

بعد مثلا ما یبار رفتیم روستا خونه ی یکی از دوستامون سقف خونه خیلی کوتاه بود هر کی از خانواده ما میومد داخل خونه سرش می خورد توی سقف بعد سر عموم محکم خورد سرش شکست 

یا توی ماشین وانت نمی تونن بشینن پاهاشون جا نمی شه 😂

2810