2777
2789
عنوان

زندداشم‌چون گوش پسرشو گرفتم قهرکرده رفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 156 پست
از نظر همه ی خواهرشوهر و مادرشوهرا بچه همه ی بی ادبیا و بدی هارو از خانواده زن یاد گرفته همه ی خوبی ...

عزیزم از خود بچه چرسیدم اینو از کی یاد گرفتی گف پسرخالم یادم داده چون ما فقط چن روز اومدیم روستا و با اون پسرخالش بازی میکرد همش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمبا پیچوندن گوش که متوجه کار زشتش نمیشه. کاش باهاش حرف میزدید که چقدر کارش زشته و باعث میشه کسی دیگه دوستش نداشته باشه و ‌.‌‌.. 

بعد اینکه مادرش که یادش نداده . واقعا گاهی بچه ها یه چیزایی از بقیه یاد میگیرن که پدر و مادر شوکه میشن. یکم از دید اون نگاه کن که هم بچه ات یه کار زشت یاد گرفته که داره آبروتو میبره هم باعث شده بقیه تنبیهش کنن . واکنشش واسه این بوده احساس تنهایی و درماندگی کرده 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

اینایی که دفاع می کنند یه همچین بچه ای اگه برخورد می‌کرد به خودتون و یه همچین کاری می‌کرد اینقدر لطیف باهاش صحبت می‌کردید والا من بودم میزدم تو دهنش بچه ای که پدر و مادرش ادبش نمی کنند و فکر می کنند همه باید بچه بی ادبشون رو تحمل کنند حقشه متنفرم از اینجور پدر و مادرها باور کنید این کارهای بچه هاتون فقط برای خودتون شیرین نه دیگران

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
بهتر نبود ب مادرش ميگفتى خودت دست به كار نميشدي بهتر نبود براش توضيح ميدادى اينكار كاره بديه؟؟؟

یعنی زن گنده نمیدونه بده حتما از عمد چیزی نمیگه که روحیه ی بچش خراب نشه 🥴🥴

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

خوب کردی عمه اش هستی غریبه که نیستی

خیلی کار زشتی کرده

اگر زن داداشت بهت چیزی گفت بگو وقتی شما بچتون رو ادب نمیکنید من مجبور میشم دخالت کنم

بچه داداش من اگه اینکارو‌ کنه زن داداشم جرش میده

نزدم جانم گوششو پیچوندم بفهمه کار بدیه تگرار نکنه  واقعا اگه با توام همچین رفتاری شه چیزی نمیگ ...

اگه بچه باشه نه نمیگیم

بچه س متوجه نیستی؟؟

البته از عمه انتظار محبت نیس ایییش

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
نزدم جانم گوششو پیچوندم بفهمه کار بدیه تگرار نکنه  واقعا اگه با توام همچین رفتاری شه چیزی نمیگ ...

نه من غلط بكنم دس بلند كنم رو بچه اگ مادرت حرفي ميزد ي چيزى ولي تو چيكاره بچه اى قشنگ معلومه دارى با حرص حرف ميزني با بدجنسي نه با دلسوزي

خب گوششو نمیپجوندی هرچی باشه بچشه درسته کارش زشت بوده اگه بچه خودت باشه یکی اینکارو کنه صدرصد ناراحت میشی به مادرش کارشو گوشزد میکردی جلو بچه مادر بپیچونه گوششو تا عمش بهتره نظر شخصی منه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اینایی که دفاع می کنند یه همچین بچه ای اگه برخورد می‌کرد به خودتون و یه همچین کاری می‌کرد اینقدر لطی ...

بخدا بعد پدررو مادر هم نمیشینن که شما بچشونو کتک بزنی

مگه بچه رو از تو شانسی پیدا کردن یکی بلند شه کتکش بزنه

بعد میگن پدر و مادرربچه رو میزنه بزرگ میشه عقده ای میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یعنی زن گنده نمیدونه بده حتما از عمد چیزی نمیگه که روحیه ی بچش خراب نشه 🥴🥴

شايد ايشون بد برداشت كرده بعدش اصلا مادرش بده عالم نميتونست واس بچه توضيح بده اين كار بده؟؟؟ الكى توجيه نكنين 

عزیزمبا پیچوندن گوش که متوجه کار زشتش نمیشه. کاش باهاش حرف میزدید که چقدر کارش زشته و باعث میشه کسی ...

پسرش ۷سالشه بچه نیس ک از الان باید ماملنش تنبیه اش میکرد ولی وقتی چیزی نمیگه منم ب عنوان عمه دست بکار شدم🤭