2777
2789
عنوان

زندداشم‌چون گوش پسرشو گرفتم قهرکرده رفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 156 پست

از نظر همه ی خواهرشوهر و مادرشوهرا

بچه همه ی بی ادبیا و بدی هارو از خانواده زن یاد گرفته همه ی خوبی هارو از خودشون یاد گرفته

حالا منظورم تو نیستی استارتر ولی خوبش کردی

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید اجازه میدادی مادرش ادبش کنه تو چیکار بچه ی مردم داری؟  بعدم مامانت خودش اگر لازم میدید یه ...

بچه ی مردم نیس بچه ی داداشمه همش با دخترام بازی میکنه چیزی نگم یعنی؟؟

یا خدا اجازه نده با دخترت بازی کنه!!!!! 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
بهتر نبود ب مادرش ميگفتى خودت دست به كار نميشدي بهتر نبود براش توضيح ميدادى اينكار كاره بديه؟؟؟

بالا گفتم یبار جلوی ماملنش انگش به من کرد چیزی نگف مامانش فرداشم مامانمو اینجوری کرد یعنی وایسیم نگا کنیم بچه اینجوری کنه؟؟

انگشت کردن دقیقاً یعنی چی 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

کار شما از اون بچه زشت تر بوده که

اون بچه ی ی چیزی دیده براش جالبه تکرار میکنه

بعدشم یادش میره کافی بود فقط سرشو گرم کنید

من پسرم گوشش عفونت کرد دکتر گفت یا کسی گوششو کشیده یا کشیده زده

لطفا رفتارتون با بچه ها خوب باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه ی خودت که نیست دخدر جان ! شما به مامانش گوشزد میکردید که اگر ادبش نکنی ما ممکنه گوششو بپیجونیم! 

حد اقل اینو میگفتی یه تهدید میکردی بعد وارد عمل میشدی ...

اون عروس بیچاره از دست بچه و خواهر شوهر و جاری و .. همه باید بکشه چون به قول شماها عرضه ادب کردن کسیو نداره و ترفندش قهر و ناراحتیه

مردمو اذیت نکنید خدارو خوش نمیاد.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
یعنی انگشت را در باسن مبارک فرو بردن😂

وا

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.