2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

لطفا لطفا تایپیک های حس ششمی و فالگیر  و .. رو ممنوع کنید. نی نی سایت شده مرجع دستیابی به شماره رمال ها و شیطان پرستا. تاپیک میزنن دون میریزن، بعد توی پی وی ، شماره تماس  نشر میدن @مونا_تهرانی    

و لطفا هرگونه تایپ عقدس الویه رو قفل کنید.

وووو ورود اقایان و افراد زیر هجده سال رو هم ممنوع کنید که البته فکر نمی کنم این یکی رو انجام بدید

الحمد لله کما هو اهله
سلام. جالب شد خانم تهرانی پس روی سایتتون نظارت هم دارید؟ حتما میدونید که تاپیکهای شهدا گاهی توسط افر ...

عزیزم تاپیک مذهبی به علت توهین به عقاید هم ممنوعه

مث حجاب

دعوا میشه اخرش

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تاپیک مذهبی به علت توهین به عقاید هم ممنوعه مث حجاب دعوا میشه اخرش

سلام. واقعا شما فکر میکنید این راه حله؟ چرا به جای ممنوع کردن تاپیک مذهبی نمیگن توهین به عقاید ممنوع؟ اونوقت ببینم کسی جرئت میکنه توهین کنه. زمان شهادت حاج قاسم به جای اینکه بیان بگن اهانت ممنوع، اومدتد گفتند تاپیک درباره حاج قاسم ممنوع! یعنی حاج قاسمی که کل دنیا ازش توییت میزدند حتی اروپایی ها، تو نینی سایت تاپیک درباره اش ممنوع شد!! پس قانون باید درست باشه نه اینکه یک سری قوانین مسخره بیان بذارن که نتیجه اش این شده که سایت رو فساد برداشته اونقدر که به یک سری افراد جرئت و بال و پر دادند و از طرفی نشر همه درستی هارو هم قطع کردند.

و علنا اصلا تاپیک نزدن و صحبت نکردن درباره مسائل مذهبی یک چیز چرتی هست و امکان پذیر نیست شما صبح تا شب نگاه کنید میبینید هزاران تاپیک مذهبی زده میشه، ماه رمضونها محرم و تو مناسبتهای مذهبی بالای شصت درصد تاپیکها مذهبیه، طبیعی هم هست اینجا مملکتیه که اکثر مردمش شیعه هستند، اونی هم که اعتقاد نداره مجبور نیست بره تو تاپیک توهین کنه خوب نره و باید بپذیره که مردم حق دارند از عقایدشون حرف بزنند چون عقاید اکثریت هست و مذهب رسمی کشور.

اخیرا تاپیک بود درباره شهید آرمان علیوردی که توسل بود ختم قرآن و عاشورا بود هیچ بحث سیاسی هم نبود، یک عده معلوم الحال گزارش زدند تعطیل شد، نینی یار اومد باز کرد گفت هیچ دلیلی برای تعطیلی نداره. گفتم حالا که نداره پس گزارشاتش رو ببندید چون دوباره همونها میان و گزارش میزنند، نبستند و دوباره گزارش زدند و تعطیل شد و هیچ کدوم از نینی یارها نه جواب داد نه تاپیک زو باز کرد!!

اگر با این وضعیت که قانون جنگله پیش بره آخرش خودشون هم میمونند چیکار کنند. همه جای دنیا قانون هست هرچی میکشیم هز بی قانونیه.

بعد اومدن تاپیک زدن که به درخواستهاتون رسیدگی میشه!! 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
2805
وااااا  یعنی چی چون تاپیکت رو قفل نکردی تعلیقت کردن ؟ بعد اینهمه افراد راحت توهین میکنن ...

وقتی تو تاپیک بحث پیش میاد وظیفه استارتره که تاپیکو قفل کنه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
شما حتی تعلیق کردنتون هم منطقی نیست بعدشم که تعلیق میکنید کسی پاسخگو نیست

افرين

تعليق سليقه اي

مثل كاربري هاي من

من يكي ب مادرم فحش داده منم جواب فحشش رو دادم تعليق شدم ك اون نشد

بعد اينجا ب سران حكومتي فحش ميدن تعليق نميشن

براي كاربري دوم ك اصلا نفهميدم چرا تعليق شدم هر چند بار هم ك ايميل زدم  كسي جواب نداد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

خانم مونا تهراني

يكي از حقوق اصلي كاربران اين هست ك بعد از تعليقشون تاپيكاشون هم حذف بشه

اما شما كاربر رو ب دلخواه خودتون تعليق ميكنيد اما تاپيكاش توي سايت و گوگل مي مونه 

فقط ليست تاپيكاش از روي پروفايلش حذف ميشه ك اين هيچ توجيهي نداره يعني حريم شخصي كاربر حفظ نميشه و توي قوانين عضويت هم توضيحي بابتش ندادين

الان هر كي مياد درخواست تعليق داره  اغلب نميدونه ك تاپيكاش توي سايت باقي مي مونه

شما بخاطر اينكه محتواي سايت زياد باشه و در سرچ گوگل و سئو رتبه بالا داشته باشيد محتوا رو حذف نميكنيد

چقد اينجا محتواهاي نامناسب و غير اخلاقي وجود داره ك كاربرش رو تعليق ميكنيد اما تاپيكش رو حذف نميكنيد نهايت فقط قفل بشه!

اين سياستها اصلا جور در نمياد باهم!

اگه محتوا انقد بد هست ك كاربرش رو تعليق ميكنيد چطور محتوا مي مونه؟

اگه كاربري خطا ميكنه ك نبايد توي سايت باشه خب محتواهايي ك توليد كرده و شخصي براي پروفايلش بوده هم حذف كنيد بنده خدا كاربر ديگه دسترسي هم نداره درخواست حذف تاپيكاش رو بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

خانوم مونا تهرانی شما که میگی ما داریم رسیدگی میکنیم چرا جواب بچه هارو نمیدین

دوم‌اینکه اسم این خراب شده چیه (نی نی سایت)همش که نمیشه در مورد حس ششم صحبت کرد همش نمیشه درمورد مادرشوهرو خواهرشوهرو جاری صحبت کرد

طرف داره در مورد مسائل زناشویی صحبت میکنه و با تمام احترام‌بدون هیچ حرف زشتی تاپیک میزنه تعلیق میشه 

فقط بلدین تعلیق کنید یا تاپیکو بترکونید

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
حذف تاپیک نمیخوادچون به راحتی دروغ میگن وسرکارمیزارن بعدپاک میکنن

ینی چون خیلیا با تصادف میمیرن دیگه از ماشین استفاده نمیکنی؟چون برق خطر داره از امکانات برقی استفاده نمیکنی؟اینم در کنار خوبی فراوونی ک داره یه بدی هم داره شما گول نخور

با سلام .لطفا در  تاپیکهای سیاسی و مذهبی جانب عدالت رو برقرار کنید و اگر قرار به تعلیقه همه کسانی که توی بحث شریک بودن رو تعلیق کنید .

در ضمن من بارها از طریق تماس با ما بهتون پیام دادم و اصلا جواب ندادید.

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

خانم موتا تهرانی ما حق داریم از امکانات مناسبی توی سایت برخوردار باشیم مثل سهولت در آپلود عکس که نخوایم همش از سایت آپلود استفاده کنیم!یه مورد دیگه که اخیرا خیلی به خاطرش اعتراض شد امکان حذف تاپیکه!بزارید حداقل هفته ای یه بار یا دوبار اونم فقط یه تاپیک حذف کنیم 🥺خواسته زیادی نیست اگه امکان حذف تاپیک در هرروز هفته و هرزمان که اراده کنیم رو بهمون نمیدیدحداقل بزارید هفته ای دوتا تاپیک خودمون حذف کنیم

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
اوف مونااااا چرا همش ب کاربرا دروغ میگید چراااا میدونید چند وقتهههه فقط خاستیم عکس گذاشتنو درست کنید

دقیقااا والا نخواستیم اصلا به امکانات سایت اضاف شه حداقل آپلود عکس رو درست کنن😐😑

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
2810