2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

سایت متاسفانه کم و کاستی زیاد داره مثلا یکیش اینکه حذف تاپیک توسط خود کاربر وجود نداره ، یا امکان تغییر نام مستعار  نیست امیدواریم به این مشکلات رسیدگی بشه ، ممنونیم .

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

بچه ها عکس نمی بینید؟

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۱۲_۱۲۱۱۵۸_chrome_ju7h.jpg

اثر شورش نی نی سایت در ددی سایت 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

یه کاری کنید بشه مثل قدیم کلوپ تشکیل داد ویا بتونیم ویس بفرستیم یاکاربری رو که دوست نداریم بلاک کنیم که پست هاشو نبینیم یانتونه ریپلی کنه ❤️ ممنون 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
2805

خانم تهرانی اول اینکه خسته نباشید 

امیدوارم نظرات و بخونید به خواسته کاربرا احترام بگذارید

قطعا نی نی سایت با وجود این کار برها نی نی سایت شده پس واجبه به کوچکترین حق شون احترام گذاشنه بشه

قبلا امکان حذف پس هم بود در ساعت مشخصه اینم برداشته شده حداقل حذف تاپیک نمیذارید حذف پست و این امکان به کاربر بدید شده کاربری عکس گذاشته چون سه دقیقه گذشته و نتونسته بنده خدا تا مرحله سکته رفته 

تبلیغات هم که انقدر زیاد شده لا به لاش دنبال کامنت و تاپیک میگردیم

خدایا بی نهایت شکرت  

یکی ب من بگه مونا تهرانی کیه؟؟؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
چه حرفیه شما میزنی. مچ کسی رو گرفتن چه سودی داره؟ یعنی میگی باید بخاطر یه عده دروغگو که به هردلیل ن ...

گویا اشتباه ریپلای کردی 

چون شما حرف خودمو داری به خودم میزنی 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
سلام اگه بشه استارتر بتونه پست های نامربوط رو پاک کنه خصوصن  توی تاپیک های جامع وخلاصه بشه تا ب ...

اینجوری اگه استارتر هم بد دهنی کنه یا دعوا کنه با کاربرا خودش زود پاک می‌کنه 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
تو تاپیکم بحث اتفاق افتاد و من باید قفل میکردم و نکردم چون حواسم نبود داشتم برای خودم پست میذاشتم

وااااا 

یعنی چی

چون تاپیکت رو قفل نکردی تعلیقت کردن ؟

بعد اینهمه افراد راحت توهین میکنن و فحش میدن و دروغ میگن و هزار تا کاره دیگه بعد هنوز کاربریشون فعال !!

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
2810