2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
دقیقااا والا نخواستیم اصلا به امکانات سایت اضاف شه حداقل آپلود عکس رو درست کنن😐😑

اره بخدا انگار ما مسخرشونیم هر چند وقت ی تاپیک میزنن مارو مسخره میکنن تا سری بعد

خدایا میشه  صلاح بدونی و بذاری منم مامان شم🥺
اره بخدا انگار ما مسخرشونیم هر چند وقت ی تاپیک میزنن مارو مسخره میکنن تا سری بعد

ما پول شارژ میدیم برای اینترنت والا حق ما این نیست 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرای عزیز چیشد هنوزم تاپیک نمیزنین؟

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
2805
با سلام .لطفا در  تاپیکهای سیاسی و مذهبی جانب عدالت رو برقرار کنید و اگر قرار به تعلیقه همه کسا ...

تو اینجور تاپیکا اونی که ریپلای می‌کنه اول توهین و شروع می‌کنه اون باید تعلیق بشه 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
خانم مونا تهراني يكي از حقوق اصلي كاربران اين هست ك بعد از تعليقشون تاپيكاشون هم حذف بشه ...

دقیقا یا حداقل اگر حذف هم نمیشه تاپیک هایش به جای اسم کاربری چند نقطه بزارند که قابل شناسایی نباشه

@مونا_تهرانی    

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

سلام. اول که ممنونم از سایت خوبتون و خیلی خوشحالم و خدا رو شاکرم که اینجام.
و میخواستم بگم ممنون میشم سایتتون رو برای افراد نابینا مناسبتر کنین.
شاید من تنها فرد نابینایی باشم که اینجا فعالیت میکنم.
ولی خیلی سخت تونستم کار با سایت رو یاد بگیرم و هنوز هم بعضی کارها رو که افراد بینا راحت انجام میدن من نمیتونم و همش باید براشون توضیح بدم که این سایت برای افراد نابینا خیلی مناسبسازی نشده و یک سری کارها رو واقعا من نمیتونم.
یکی از کارهایی که نمیتونم انجام بدم آپلود فایله. البته موارد زیادی هستن نمیدونم اینجا بنویسم یا ...

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ولی من به شخصه با حذف تاپیک توسط خود شخص هم موافق نیستم  چون اینجوری خیلی از مواقع از کاربرها ...

به نظر من بهتره حذف تاپیک دست خودمون باشه. یه کامنت یا تاپیک مینویسم مثلا درش غلط املاییه یک دفعه مامانم صدام میکنه نیم ساعت دیگه میام سایت دیگه نمیتونم حذفش کنم و دوباره بنویسم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
********** دوستانی که مخالف حذف تاپیک هستند********** پس امکان گزارش برا چیه کسی بخاد دروغ بگه میگ ...

دقیقا موافقم. البته اگه تاپیک قفل باشه و اینکه کلا کسی درش کامنت نذاشته باشه حتی قفل هم نباشه خودمون میتونیم حذفش کنیم. فقط موضوع تاپیکهایی هستند که کامنت دارند و حذفشون سخته.

2810