2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم چجوری میخوان بفهمن فلان کد ملی به فلان شماره مربوطه یا نه ؟ باید کلی دیتا بیس بزنن اینا به امک ...

وقتی کدملی وشماره میزنی باید کد تایید بیاد روشماره ات.من وقتی عضو شدم ایمیل میخواست کد تایید میومد.بعدها گفتن شماره موبایل بزنین وایمیل.تاییدیه میومد رو ایمیلی که مربوط به اون شماره بود.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
بله دیگه.هرکسی واسه خودش حریم شخصی داره.زن هم باید هرچیزی که متعلق به خودشه مثل سیم کارت و گوشی باید ...

خب ببین سنجش کدملی و شماره کار هر کسی نیست 

کلی مجوز و.... باید بگیرن که به این اطلاعات خصوصی دسترسی داشته باشن

اینجا هم یه سایت مجازیه مخابرات که نیست

و مورد سوم اینکه این قابلیت ورود کاربر جدید رو مانع میشه  کاربرای مثلا ۱۳ ساله که قبلا وارد شد ...

دیکه چرامانع بشه.هرکسی که مجازباشه وارد میشه.اون کاربرا هم مثل الان که شناسایی میشن تعلیق میشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
وقتی کدملی وشماره میزنی باید کد تایید بیاد روشماره ات.من وقتی عضو شدم ایمیل میخواست کد تایید میومد.ب ...

ببین هر کاریش کنن بازم بچه ای که دنبال زناشویی باشه بقول شما نیازی به حتما نی نی سایت نداره میره میزنه تو گوگل کاملا راحت 

جنبه ادمارو که ما نمیتونیم بفهمیم ادم بی جنبه از کوچه و خیابون هم چیز یاد میگیره

ببین هر کاریش کنن بازم بچه ای که دنبال زناشویی باشه بقول شما نیازی به حتما نی نی سایت نداره میره میز ...

بحث مااین جیزا نیست.همه گله میکنن از مردهای مریض که ریختن توسایت.یا بچه ها.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حذف تاپیک حق ماست 

حداقل کم کم هفته ای ی روز هم اوکیه

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
دیکه چرامانع بشه.هرکسی که مجازباشه وارد میشه.اون کاربرا هم مثل الان که شناسایی میشن تعلیق میشن

البته یه چیزم هست 

اگه دقت کنی اکثر این رل و کراش بازیا مال کاربرای خانوم بالای ۱۸ ساله 

والا این زیر ۱۸ سال هایی که من دیدم تاپیکاشون یکیش تاپیک صلوات و... بود یکیش مشاوره درسی و کنکور بود یکیش در مورد ازمون نهایی مثلا سوال کرده بود 

ولی بازم براشون کار راحتی نیست 

خب ببین سنجش کدملی و شماره کار هر کسی نیست  کلی مجوز و.... باید بگیرن که به این اطلاعات خصوصی ...

چقدر من وشما باهم حرف زدیم.

وقتی ایمیلو با شماره تطبیق میدن خب اینم میتونن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بحث مااین جیزا نیست.همه گله میکنن از مردهای مریض که ریختن توسایت.یا بچه ها.

اره اینو قبول دارم 

ولی ببین توی ددی سایت هم محدودیت نیست زنا نیرن

برادر خودم سوال فنی خودرو از ددی سایت پرسیده بود بیچاره میگفت دو هفته گذشته هنوز پستی نیومده . خب مردا که میبینن اینجا کاربر بیشتره میان اینجا 

ولی بچه هارو قبول دارم 

البته زیر ۱۵ سال میگم محدودیت باشه برا کدملی 

چون گفتم دختره مثلا سوالی داره از مادرش حضوری روش نمیشه بپرسه ولی مجازی که کسی نمیبینه دختره رو روش میشه 

حالا پسرهایی هم دیدم مثلا ۱۷ ساله بود تاپیکاش بد نبود خوب بود 

ولی زیر ۱۵ سال نباید بیاد چون خراب میشه

البته یه چیزم هست  اگه دقت کنی اکثر این رل و کراش بازیا مال کاربرای خانوم بالای ۱۸ ساله  ...

کاربرای بالای ۱۸سال مجرد نه متاهل اینم دقت کن.

وسط این دغدغه ها واقعا تاپیک درس وکنکور واینا مسخره اس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر من وشما باهم حرف زدیم. وقتی ایمیلو با شماره تطبیق میدن خب اینم میتونن

عزیزم🤣

هر ایمیلی یک شماره روشه 

البته میتونه هم نباشه 

در واقع ایمیل رو با شماره تطبیق نمیدن اصل شماره هست ولی کسی میتونه برای ورود به کاربری بجای شماره از ایمیل استفاده کنه

کاربرای بالای ۱۸سال مجرد نه متاهل اینم دقت کن. وسط این دغدغه ها واقعا تاپیک درس وکنکور واینا مسخره ...

تو همین تاپیکای پربازدید 

مسخره نیست طرف میگه شوهرم قبل ازدواج بام خواستگاری یکی دیگه هم رفته؟؟؟؟؟ خب الان چی بهش یگیم؟؟؟؟

ببین اینجور تاپیکا سن نداره

2810