2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
اره اینو قبول دارم  ولی ببین توی ددی سایت هم محدودیت نیست زنا نیرن برادر خودم سوال فنی خودرو ...

اگه دقت کنی مرد مریض جنسی زیاده تا زن.بارها تایپک دیدم که بعدش ترکیده.اگه یکی ازهمین بچه ها ببینن چی توذهنشون تصور میکنن.یا پسر ۱۷ ساله که بلوغ شده فکرش به کجاها کشیده میشه.فکرمیکنن این چیزا عادیه.سایتی بسازن یاشاید باشه واسه نوجوانان.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزیزم🤣 هر ایمیلی یک شماره روشه  البته میتونه هم نباشه  در واقع ایمیل رو با شماره تطبیق ...

نه دیگه.نمیدونم شما اون زمان بودین یانه.باایمیل کاربری میساختیم.بعدمدتی وقتی میخواستیم وارد بشیم میزد تطبیق ایمیل با شماره.شماره موبایل میزدیم کد تایید میومد.الان بازم با ایمیل وازد میشم.ولی بعدکه با شماره میشد کاربری ساخت.من رفتم کاربری با شماره ام بزنم که نمیشد میگفت قبلا بااین شماره کاربری دارید.درصورتیکه من هنوز باایمیل میتونستم وارد بشم نه شماره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دقت کنی مرد مریض جنسی زیاده تا زن.بارها تایپک دیدم که بعدش ترکیده.اگه یکی ازهمین بچه ها ببینن چی ...

میگم که این نسل جدید هیچ جوره قابل کنترل نیستن

اون وقت هم میرن تو سایت خودشون کلاس اموزش زایمان میزارن😅 

اصلا چرا سایت 

اینا همینجوری تو مدرسه هم بجای درس کتابا درس زناشویی بهم میدن . 

بنظرم همون حذف تاپیک بهتره

و برای مقررات اینجور تاپیکا مثل زناشویی میتونن همون کلاپ که قبلا بود رو اضافه کنن که هر کسی واردش نشه

تو همین تاپیکای پربازدید  مسخره نیست طرف میگه شوهرم قبل ازدواج بام خواستگاری یکی دیگه هم رفته؟ ...

خب اینکه خیلی مسخره وبیخود بود.ولی چیز بدی توش نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازون دانش اموزهایی ک مدام میرفتن دفتر خبرچینی میکردن!😒

یا مثلا ازونایی که اینجوری بودن :

خانم اجازه امروز قرار بود امتحان بگیرن😂

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
نه دیگه.نمیدونم شما اون زمان بودین یانه.باایمیل کاربری میساختیم.بعدمدتی وقتی میخواستیم وارد بشیم میز ...

خب گفتم که 

اصل همون شماره بوده 

چه ایمیل باشه چه شماره در هر صورت شماره سنجیده میشه 

کاری نداره با ایمیل تطبیق داشته باشه یا نه 

مثلا من کاربریم با ایمیل بود 

یه کاربری دیگه 

بعد شماره خواست منم شماره شوهرمو دادم در صورتی که ایمیل با شماره خودم ساخته بودم ولی قبول کردم

میگم که این نسل جدید هیچ جوره قابل کنترل نیستن اون وقت هم میرن تو سایت خودشون کلاس اموزش زایمان میز ...

حذف تاپیک واسه سایت ضرره.اگه حذف بشن کسی وارد سایت نمیشه که ددامد داشته باشن.وقتی یه مطلبی توگوگل سرچ کنی سرتیتر اولش از نی نی سایته.وقتی ما حذف کنیم ایناهم نیستن که کسی وارد بشه درنتیجه درامد سایت کم میشه بعدم منقرض میشه😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حذف تاپیک واسه سایت ضرره.اگه حذف بشن کسی وارد سایت نمیشه که ددامد داشته باشن.وقتی یه مطلبی توگوگل سر ...

اره خب اینم هست 

البته کسی نمیاد تاپیک سودمند خودشو پاک کنه 

معمولا اونی پاک میکنه که یا شناسایی میشه یا بقول شما دروغی چیزی گفته 

اره خب اینم هست  البته کسی نمیاد تاپیک سودمند خودشو پاک کنه  معمولا اونی پاک میکنه که یا ...

بالاخره بازدیدا کم میشه.چون اکثرا دنبال تاپیک جنجالی ان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حذف تاپیک واسه سایت ضرره.اگه حذف بشن کسی وارد سایت نمیشه که ددامد داشته باشن.وقتی یه مطلبی توگوگل سر ...

اینجوری هم دیگه کسی تاپیک نمیزنه چیزای مسخره تاپیک میزنن بخاطر اینکه نمیتونن حذف کن

شمانمیشی به دودلیل که نمیگم.ولی دیدم کسایی که میگم.دیگه اون بچه هایی که اینستا  وهزارتا چیز دیگ ...

خب بگیم دلیلش چیه؟

خب  اگه تاپیک ناراحت کننده هست ، اولا اگر   استارتر میشناختیم    ،

اون موقع باید ناراحت بشیم ، برا همین گفتم هر تاپیکی براش ناراحت نمیشم،

چون بعضی تاپیکا ها واقعی نیستن

منم هیچ وقت اینستا نصب نکردم🌸

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

لطف کنین جواب بدین و تاپیک منو برگردونید 

من تاپیک حس ششم زدم رفت تو پربازدید یه عقده که نمیدونم چی بگم بی دلیل گزارش زدن و تاپیک ترکید 

میشه برش گردونید نمیشه که همه چی دل بخواهی باشه هرچیزی خوششون میاد بمونه خوششون نمیاد گزارش کنن برش گردونیدددد 

@مونا_تهرانی    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_3    

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2810