2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

دعوام نکنین از یه طرف حق به شما میدم از یه طرف دیگه اگه این قابلیتو اضافه کنن یه بی نظمی خاصی پیش میاد 

مثلا طرف تاپیک جنجالی میزنه با اعصاب بقیه بازی میکنه تو تاپیکلی قبلیش گفته مجرده یا دانش اموزه یا بچه داره 

یا قابلیت پاک کردن پست طرف به یه کاربری تیکه میندازه از زندگیش سواستفاده میکنه ولی پست خودش تو یه تاپیک دیگه مونده درباره ی زندگیش و نتونسته پاک کنه و این خیلی خوبه 

حذف نکردن تاپیک و پست هم خوبه هم بد واقعا نمیشه با قاطعیت بگی بده یا خوبه 

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
این ی مورده  حالا اوناییی ک ب بقیه توهین میکنن با سرکار بزارن دورغ بگن یا مرد باسن خودشونو زن ...

بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد 

اگه هزارتا تاپیک دروغ هم بزنن ما که خر نیستیم خب مجبورم نیستیم باور کنیم 

ولی اگه طرف شناسایی شد براش دردسر بزرگتری ایجاد میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدملی وشماره موبایل متعلق به یه نفر میشه وارد شد.مثل برنامه آپ.که اگه شماره کارتت وشماره موبایلت به ...

خب با این حساب مثلا زنی شماره تلفنش به نام شوهرشه 

این خانوم ممنوع الوروده

مهم ترین وضروریترین خواستمون امکان حذف تاپیک هست!

اگر همچی درست بشه بغیراز این گزینه مهم! تاکید میکنم بجز گزینه امکان حذف تاپیک !درغیر این صورت یعنی سایت هنوز بدرد نمیخوره وهیچیش درست نشده!

سلام خسته نباشید گزینه حذف تاپیک برای خود کاربر خیلی خیلی مهمه خیلی ها بودن که بخاطر همین تاپیک هاشون شناسایی شدن چقد زندگی هاشون بهم خورده دعوا شده چون خیلیا میان اینجا دردل میکنن حرفی میزن نظری میخوان این سایت هم همینه دیگه برای تبادل نظر دردل و... که تو خود گزینه های سایت هست و خیلی ها بخاطر اینکه تاپیک هاشون میمونه و میترسن شناسایی بشن نمیتونن از اینجا کمک بگیرن و مشکلاتشون رو بنویسن این درخواست حذف تاپیک توسط خود کاربر خیلی خیلی ضروریه یک معضل بزرگ برای کاربران نی نی سایت هست که خیلی مشکلات رو بوجود اورده از اینکه به خواسته ما کاربرا توجه میکنید و پیگیر این مسئله هستین از شما ممنونم🌹🌹

به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕  اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت  هیچ کامنتی   هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند  حذف_تاپیک_حق_ماست# 

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
کدملی وشماره موبایل متعلق به یه نفر میشه وارد شد.مثل برنامه آپ.که اگه شماره کارتت وشماره موبایلت به ...

بعدم چجوری میخوان بفهمن فلان کد ملی به فلان شماره مربوطه یا نه ؟ باید کلی دیتا بیس بزنن

اینا به امکان حذف تاپیک بلد نیستن بعد بیان سنجش کد ملی و شماره درست کنن؟

بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد  اگه هزارتا تاپیک دروغ هم بزنن ما که خر نیستیم خب مجبورم ن ...

خب من بیام توهین کنم بعدش پاک کنم 

یا کلی دروغ ببافم یا سرکار بزارمتون وبپاکم خیلی رومخه که

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕

و مورد سوم اینکه این قابلیت ورود کاربر جدید رو مانع میشه 

کاربرای مثلا ۱۳ ساله که قبلا وارد شدن چی؟

خب با این حساب مثلا زنی شماره تلفنش به نام شوهرشه  این خانوم ممنوع الوروده

بله دیگه.هرکسی واسه خودش حریم شخصی داره.زن هم باید هرچیزی که متعلق به خودشه مثل سیم کارت و گوشی باید به اسم،خودش باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
سلام بله

چرا اخه😢

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
2810