2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
خانم تهرانی این اسم منو عوض کنید بخدا پسرهام وقت دومادیشون شده 😐 اونموقع که اومدم سایت بچه بودن !

مادر نی نی سایت🤗

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خ ...

تبلیغات  چرا اینقد زیاده ! باید به سختی بگردی دنبال کامنت کاربرها!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣عب نداره هنوزم پسرتونه خب😂

هیکلشون سه برابر من شده اونوقت هی میام اینجا مث نوزاد پسوند اسمم 🤦، گاو پیشونی سفید اصلا

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
با این سرعت شما تو برطرف کردن مشکلات ما الان در حقیقت داریم برا نوه هامون تلاش کنیم چون قطعا عمر ما ...

بیا کاربریمون رو نگه داریم برای اونا ما که خیری ندیدیم😹

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
رفتم تو حذف تاپیک ، تایپکمو ده بار گذاشتم .یادم نمیره چقدر استرس داشتم .اما تو همون صفحه یکی در میون ...

خب حذف تاپیک تایم داره من چند بار عکسم مونده تو همون تاپیک نی نی یار رو تگ کردم و خواهش کردم پستم رو پاک کنه

دقیقا الان ببین چقدر تاپیکشون لایک خورده! این تاپیک و گذاشتن کثلا بعضیا گول بخورن ادامه بدن به تاپ ...

از سادگی کاربرا سواستفاده میکنن

متاسفم براشون

الان کاربری منو به فنا میدن😂

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
خب حذف تاپیک تایم داره من چند بار عکسم مونده تو همون تاپیک نی نی یار رو تگ کردم و خواهش کردم پستم رو ...

عزیزم دقت نمیکنیا .تو تایمشه که ما میتونیم تاپیک بذاریم چون در غیر این صورت قفله و نمیشه گذاشت.منن تو تایمش بود.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
چیکار ب زیر ۱۸ داری ماهم ادمیم روله

زیر۱۸ باید به درس ومشقشون برسن نه توسایتی که ۹۰ درصدش مسائل زناشوییه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

پس ماهم تا اون روز توی سایت فعالیتی نمیکنیم تا بلکه یکم زودتر دست ب کار شید البته مشکلات سایت ب این ...

سایت با وجود و لطف ما کاربراس که سایت پربازدیدیه الان

تبلیغم خیلی میگیرن 

بالا و پایین سایت همش تبلیغه😐😐

حداقل هزینه کنن یکم ارزش بدن به کاربرا این مشکلاتو حل کنن

2810