2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خ ...

خانم تهرانی امکان بلاک کردن رو اضافه کنید لطفا😂😂

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حذف تاپیک نمیخوادچون به راحتی دروغ میگن وسرکارمیزارن بعدپاک میکنن

اقا خب قبول که خود کاربر پاک نکنه، ولی لاقل یه نینی یار هرروز تاپیکایی که میخوایمو حذف کنه

ینی چی فقط تاپیک خصوصی اونم تو تایم محدود☹️

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
عزیزم ی سری تاپیک ها نیازه و کاربردی، اگ پاک کنن و بعد شما ی مشکلی داشته باشی چطور میخای از تجربه قب ...

اونی که تاپیک زده دلش میخواد بپاکه مشکلت کجاس؟ 

اگه دوس داره میزاره

اگه نه میپاکه مثل برنامه های اجتماعی دیگه

💔

کاش زودتر بررسی کنید

الان دوماهه ی عکس درس نکردین 

هرچیزیم‌حدی داره

نی نی یار حذف تاپیک واقعا زحمتش میشه ک سه روز در هفته اونم دوساعت برا تایم نماز و ناهار بسته میشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
الان دو ماهه دارم به نی نی یار پیام میدم کاربریمو برنمیگردونه واقعا پاسخگو نیستن  

یکی اومد به من فحش خانوادگی داد نی نی یار شب رو تگ کردم کاریش نداشت مجبور شدم خودم جوابشو بدم

بعد تاااازه نی نی یار یادش افتاد بیاد جفتمونو لغو کنه!

حالا این مشکل نیست

مشکل اینه که اون ملعون یه هفته بعد وصل شد اما من چند ماه دارم تماس با ما پیام میدم به کتفشون میگیرن!

{ جانی دپ سابق }

ممنون از پاسخگویی و رسیدگی 

این دقت به خواست سایرین حس خوبی القا میکنه 

من خودم با حذف نشدن تاپیک مساله ندارم چون از جهتی پیشینه فرد باقی میمونه و تاپیکهای دروغی و بیمار گونه کمتر میشه .ولی رای اکثریت رو ملاک میدونم 

ولی شخصا درخواست اضافه  کردن قابلیت بلاک رو دارم 

اینطوری جو سایت ارامتر میشه 

افراد مثل هم و همسان در فرهنگ و نگرش دور هم حرف میزنن . اینهمه هم بابت فحاشی و بی تربیتی عده ای نسبت به سایرین ، تو تاپیکها وقت نی نی یار گرفته نمیشه . 

مرسی ⚘  

نینی یار خواستین‌من اماده ام🦦

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سایت های دیگه امکان ویس دادن واهنگ فرستادن وحذف وچیزای دیگه هست.لطفا این امکانات فراهم کنین.و ای کاش ...

چیکار ب زیر ۱۸ داری ماهم ادمیم روله

6 ساعت بود عضو شده بودم تعلیق شدم😸😸 کاربری دوم🥺😖
دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خ ...

تو رو خدا اینقد خودتونو اذیت نکنید برای بروز رسانی. والا بخدا تنها تغییری که ما میبینیم اینه که روز بروز داره بدتر میشه

خانم تهرانی این اسم منو عوض کنید بخدا پسرهام وقت دومادیشون شده 😐 اونموقع که اومدم سایت بچه بودن !

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
هیچکار نکنید همینجوری خوبه😂

نه یکماه تعطیل کنن عالی میشه 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2810