2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
تو بقیه سایتا هست  میتونن نی نی یاراشونو چن برابر کنن  خدایی با این حددد ممبر سایت کلا ۳ ...

آخه به خصوصی خود نینی یارا دسترسی نداشتن .

اگه دسترسی داشتن که خصوصی نبود .

ولی موافقم تبلیغ زیاده و در صورت بررسی اسامی میتونن از بالا اسامیرو تغییر بدن  .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چت خصوصی هم یه زمانی بود که خبرش رسید به بالاها و پلیس فتا که چه خبره تو خصوصی ها از پسرا و دخترا که ...

به نظر منم چت خصوصی ضررش از منفعتش بیشتره،اینجا سایت عمومیه،چت خصوصی برای چیه باز🤔

خانما گارد نگیرین ریپ نزنید لطفا،نظر من اینه،نظر شما هم محترم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

چالش ناشناسم،https://abzarek.ir/service-p/msg/1131111
چرا الکی قول میدهین  چرا عملی نمیکنید

دوست عزیز ارزش سایت به وجود کاربرانش است پس برای تک تک شما عزیزان احترام قائل هستیم شما حق دارید چون این پروسه طولانی شده اما باور بفرمایید حمل بر بی توجهی ما نیست دلایل موجهی بوده که به امید خدا داریم برطرف می کنیم

با این سرعت شما تو برطرف کردن مشکلات ما الان در حقیقت داریم برا نوه هامون تلاش کنیم چون قطعا عمر ما قد نمیده به روزی که همه چیزای سایت درست بشه😹😹😹😹😹😹😹📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یعنی هر کی هر جا خواست دروغ بگه و بتونه پاکش کنه؟ 

خیلی از دروغا موقعی معلوم میشن که ادم تاپیک قبلیا رو میخونه. با این اپشن هر کی هر دروغی بخواد میگه بعدم حذف میکنه و دوباره یه دروغ دیگه.... هر چند من از 97 اینجام... اگر میخواست تغییری کنه میکرد... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
از وقتی من جنین بودم تو شیکم‌مامانم😂والا بخدا هردفعه این چیزا میگن نصف کاربراهم باور میکنن

دقیقا

الان ببین چقدر تاپیکشون لایک خورده!

این تاپیک و گذاشتن مثلا بعضیا گول بخورن ادامه بدن به تاپیک زدنشون

بـرای تویـی که قلــب منـی🤍✨
2810