2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
شما حتی تعلیق کردنتون هم منطقی نیست بعدشم که تعلیق میکنید کسی پاسخگو نیست

خیلی ساده تعلیق میکنن.اصن طرف شاید چیز بدی نگفته چون چن نفر گزارش زدن تعلیق میکنن

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خ ...

اگر سایت رو درست نکنین ،ما به اعتراضات ادامه میدیم ،دوستان مدت زیادی هست که اینجا بودن و ظاهرا همیشه همین رو میگفتین

ایشون مدیر سایته؟

بله

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

فقط من موندم چجوری دست به تعلیقتون  خوبه در عرض یک ثانیه کاربری میره رو هوا ولی چندساله دارن میگن حذف تاپیک درست کنید هنوز در تلاشین  

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خ ...

چهار ماهه یه عکس نمی‌تونیم ببینیم دارید چیکار میکنید کشتی نوح هم بود تا الان ساخته شده بود 

این سایت خیلی ایراد داره

۱.عدم توانایی حدف تاپیک توسط کاربر

۲.عدم توانایی حذف  کامنت بعد از ۳ دقیقه

۳.عکس نمیشه گذاشت

۴.تگ کردن مشکل داره

۵.لینک نمیشه گذاشت و آبی نمیشه

۶.عکس کاربرا دیده نمیشه.

۷.عدم دسترسی به پیام های خصوصی 

۸.عدم دسترسی به دوستان

۹.عوض نشدن نام کاربری

۱۰.نداشتن گزینه بلاک

تنها چیزی که خیلی بهش توجه شده تبلیغات و تبلیغات و تبلیغات همین

برنامه نویسی این سایت خیلی ضعیفه خیلییییی

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
 یه زمانی اونم بود .آنقدر حسن شد شروین ،و شیما شد کبری و کلک و دروغ که اسامی ثابت شد .

جدی چه بد ☹️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چت خصوصی هم یه زمانی بود که خبرش رسید به بالاها و پلیس فتا که چه خبره تو خصوصی ها از پسرا و دخترا که ...

تو بقیه سایتا هست 

میتونن نی نی یاراشونو چن برابر کنن 

خدایی با این حددد ممبر سایت کلا ۳تا نی نی یار 

بعد روزی nتا تبلیغ .........

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
2810